UP hírek: Nem vagyunk egyformák
Április 16, 2024

Izgalmas és elég vegyes mérkőzéseket sikerült játszanunk.


Hazai rendezésű, szegedi fordulón léptek szombaton pályára Miklósné Kocsis Éva és Miklós Dániel lányai. 

Fiatalabb csapatunk végig nagyon koncentráltan játszott, ha hibáztak is, jól reagálták le a helyzetet, tudtak alkalmazkodni. A Hódmezővásárhely ellen kifejezetten karakteresen játszottunk, aminek biztos győzelem lett a jutalma. 
A Harta ellen nem mi voltunk az esélyesek, de felkötöttük azt a bizonyos gatyamadzagot és úgy tűnik ez meg is zavarta ellenfelünket, mert sokkal komolyabb játékerőt képviselnek, végig nyitott volt a mérkőzés.

Miklósné Kocsis Éva lányai a HLKC hasonló korú csapata ellen könnyen hozta a mérkőzést, akkor mér egyben voltunk. A KESI ellen viszont nélkülöznünk kellett egyik meghatásozó játékosunkat, Kovács Reginát és ez -kicsit olybá tűnt-, hogy megzavarta lányainkat. Fejben estünk szét, és ez azért volt érdekes, mert amúgy jól kezdtük az összecsapást. Szerencsére azért a mérkőzést, ha egy hajszállal is de sikerült behúznunk, így ismét két győzelemmel lettünk gazdagabbak.


Gyermekbajnokság LU14 Szeged

PC Trade SZNKE II. -Hódmezővásárhelyi LKC I. (13-10)   26-19
Harta KC - PC Trade SZNKE II. (9-6)   16-14

PC Trade SZNKE: Vadkerti Vanda, Kuk Lídia, Kalcsevics Kamilla, Szabó Szonja, Szabó Kincső, Jankó Panna, Moczó Virág, Halasi Sára, Mayer Szonja, Ilyés Bíbor, Csanádi Ágota, Száz Zsófia
Edző: Miklós Dániel- "Az első mérkőzésen jól kezdtünk, támadásban jól megtaláltuk a helyzeteinket. Védekezésünket nagyon megnyitottuk, amiből jó pár gólt kaptunk. A második félidőben sikerült visszább jönni védekezésben és tempót váltanunk. Következő mérkőzésen erős ellenfél ellen játszottunk, célunk a tisztes helytállás volt. Úgy gondolom sikerült meglepetést okoznunk és végéig partiban voltunk. Összességében elégedett vagyok, mind a két mérkőzésen jól játszottunk. "

PC Trade SZNKE I. – Hódmezővásárhelyi LKC I. 30-16 (14-6)
Kecskeméti Sportiskola – PC Trade SZNKE I. 16-17 (8-8)

PC Trade SZNKE I.: Szabó Luca, Weszelovszky Kíra, Weszelovszky Mira, Bodó-Kispál Sára, Buchholcz Bodza, Gaál-Lajtos Bella, Haumann Hanna, Hermán Aisa, Kakuk Liza, Kiss Katinka, Kovács Regina, Nagy Jázmin, Rácz Hella, Sztojkó Evelin.
Edző: Miklósné Kocsis Éva-" A két győzelem ellenére nem vagyok teljesen elégedett a látottakkal. A HLKC ellen még koncentráltabban, kevesebb hibával kézilabdáztunk. A második félidőben nyújtott védekezésünk nem tetszett. A KESI ellen Kovács Regina térdfájdalom miatt nem tudta vállalni a játékot, és úgy tűnt, hogy ez megzavarta a csapatot. Jó kezdés után, érthetetlen módon teljesen szétestünk. Több játékosomban nem éreztem a tüzet, a lelkesedést. Nagyon sok hibával játszottunk."

 




Jól szerepeltek Mezőtúron LU12 csapataink. 

Idősebb lányainknak meg sem kottyant ez a hétvége, nagy iramban, kellő lendülettel kézilabdáztunk, még arra is volt lehetőségünk, hogy többféle védekezést kipróbáljunk. 
Örömteli hír volt, hogy Miklósné Kocsis Éva lányaihoz becsatlakozott két korábbi kéztörést szenvedett játékosunk, azonban a sors fintora, hogy Weisz Laura meg sajnos kórházba került, aki azóta túl is van a műtéten és innen is jobbulást kívánunk neki! 

Erdész Ákos kicsijei pallérozódnak tovább ebben a bajnokságban.  A HLKC ellen még bizonytalankodtunk, időbe telt, míg felvettük a mérkőzés ritmusát. 
A Szentes ellen már határozottabban játszottunk, a védekezésből labdákat csentünk, amiket könnyű gólokra váltottunk, Milyen egyszerű is ez a kézilabda!

Gyermekbajnokság LU12

Szentesi FKC – PC Trade SZNKE I. 3-30 (0-11)
PC Trade SZNKE I. – Mezőtúri AFC-Syngenta 31-14 (14-8)

PC Trade SZNKE I.: Nagy Ramóna (kapus), Gémes Emma, Haumann Lilien, Kovács Borbála, Rácz Léna, Radics Réka, Szombati Luca, Tóth Liliána, Tóth Szófia, Üveges Leila.

Edző: Miklósné Kocsis Éva- "Örültem neki, hogy két játékosom, akik korábban kéztörést szenvedtek, újra pályára léphettek. Szomorúsággal töltött el, hogy Weisz Laura kórházba került. Jobbulást kívánunk neki és várjuk vissza! A mérkőzéseken nagy lendülettel játszottunk, sok gólt szereztünk lerohanásból. Többféle védekezést kipróbáltunk, inkább több, mint kevesebb sikerrel. Egy 10 perces periódussal vagyok csak elégedetlen."

HLKC - PC Trade SZNKE 35-18 (16-7)
PC Trade SZNKE II. - SZentesi FKC 22-11 (13-6)

PC Trade SZNKE: Farkas LInett, Forgó Enikő, Gera Boglárka, Hujbert Kata, Kalcsevics Patrícia, Kiss Dorina, Nyers Hédi, Pajer Enikő, Sávai Viktória, Szeles Nóra, Ugray Lili, Zsíros Lilianna
Edző: Erdész Ákos- "A HLKC elleni mérkőzés hangulatába a lányok fokozatosan érkeztek meg, ez okozta az elején a nagyobb különbséget és ezt kellett ledolgozni, hogy a második félidőben a meccs szorosabb legyen. Ezekért a mérkőzésekért érdemes elutazni, hogy kiváló ellenfeleket kaphassunk, az idősebbek között. Szentes ellen a határozott védekezésünk meglátszott és halászva több labdát is szereztünk, amit külön kértem a lányoktól. A lányaink közül egyre többen próbálkoznak a gólszerzéssel, ami azt jelenti, hogy egyre magabiztosabbak is lettek. Gratulálok mindenkinek!"

Friss híreink

UP hírek: Sikeres ...

Április 29, 2024

UP hírek: Nemcsak ...

Április 22, 2024

NBI/B-Vereség a ...

Április 21, 2024