UP hírek: Sikeres hétvégét zártunk
Április 29, 2024

Egész hétvégén a fegyelmezettség jellemezte csapatainkat.


Budapest és Kistelek volt a helyszíne szombaton, az egyesületek által részünkre is megrendezett, LU14 fordulóknak. 
Miklósné Kocsis Éva csapata a fővárosban az Alba Fehérvár KC és a Szigetszentmikós NKSE, míg a megyei rangadókon, Miklós Dánielék, a Tisza Volán és a HLKC együtteseivel mérkőztek. 

 Játékunkra  a fegyelmezettség volt a jellemző, ahol a lányok az edzői utasításokat betartva eredményesen kézilabdáztak. A mérkőzés képét tekintve egyik ellenfelünk sem volt velünk egy súlycsoportban, így mindkét csapatunk nagyarányú különbséggel hozta a fordulót. 


Gyermekbajnokság LU14

PC Trade SZNKE I. – Alba Fehérvár KC 37-8 (17-4)
Szigetszentmiklós NKSE – Fehér – PC Trade SZNKE I. 15-29 (5-13)

PC Trade SZNKE I.: Weszelovszky Kíra, Weszelovszky Mira (kapusok), Bodó-Kispál Sára, Buchholcz Bodza, Gaál-Lajtos Bella, Haumann Hanna, Hermán Aisa, Kakuk Liza, Kiss Katinka, Rácz Hella, Sztojkó Evelin.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- "Nagyon jó iramban és felfogásban kézilabdáztunk. Csapatom végig fegyelmezetten játszott, betartva a taktikai utasításokat."

Tisza Volán SC – PC Trade SZNKE II. 7-24 (3-14)
Hódmezővásárhelyi LKC II. – PC Trade SZNKE II. 9-20 (2-11)

PC Trade SZNKE II.: Kuk Lídia, Nacsa Zsófia (kapusok), Bauer Kata, Csanádi Ágota, Halasi Sára, Ilyés Bíbor, Jankó Panna, Kalcsevics Kamilla, Mayer Szonja, Moczó Virág, Szabó Kincső, Szabó Szonja, Száz Zsófia.
Edző: Miklós Dániel- "Fegyelmezetten és jó hangulatban kézilabdáztak a lányok!"




Szegedi rendezésű, ha úgy vesszük, hazai környezetben léptek pályára LU12 csapataink. Miklósné Kocsis Éva lányai tudásukat tekintve messze a legképzettebbek ebben a korosztályban, így náluk könnyebb mérkőzésekre számítottunk. Csapatunk igen fegyelmezetten és okosan játszott, a lányok jól vették észre és oldották meg a helyzeteiket.

Erdész Ákos csipet-csapata a KSZSE és a Tisza Volán együttesével mérkőzött ezen a fordulón. A lelkesedés példaértékű volt, jó szellemben és harciasan játszottunk. Egyre több a vállalkozó játékosunk ami előremutató, a csapatjátékot meg még csiszoljuk.


Gyermekbajnokság, LU12, Szeged

PC Trade SZNKE I. - Tisza Volán Sc I. 38-7 (19-4)
Békéscsabai ENKSE - PC Trade SZNKE I. 11-32 (4-12)

PC Trade SZNKE I:Gémes Emma, Haumann Lilien, Kovács Borbála, Rácz Léna, Radics Réka, Üveges Leila, Tóth Liliána, Tóth Szófia, Szombati Luca
Edző: Erdész Ákos-" A lányok nagyszerű játékot játszottak, jól láttak a pályán. Védekezésben  sokat segítettek egymásnak, aminek meg is lett az eredménye."

PC Trade SZNKE II. - KSZSE 19-19 (8-11)
PC Trade SZNKE II.- Tisza Volán SC II. 8-27 (3-14)

PC Trade SZNKE II: Farkas Linett, Forgó Enikő, Gera Boglárka, Hujbert Kata, Jéga-Szabó Jázmin, Kalcsevics Patrícia, Kiss Dorina, Szeles Nóra, Sávai Viktória, Pajer Enikő, Ugray Lili, Zsíros Lili
Edző: Erdész Ákos- "Játékosaim közül egyre többen veszik ki  részüket a csapatmunkából és nagyon örülök, hogy ilyen lelkesen játszottak a gyerekek. Ezen az úton haladva a későbbiekben nem lesz probléma a teljesítménnyel. Gratulálok a csapatnak."




Szintén szegedi fordulóval folytatódott az LU10 csapatok megmérettetése, ahol Erdész Ákos gyerekei is pályára léptek. 
Nemcsak a jó időjárás, hanem a lelkes kicsik látványa is biztosította a remek hangulatot. Igazi csapatmunka volt: lányaink lelkesen és elszántan játszottak, ösztönözték és buzdították egymást, a lelátón meg a szülők őket.

Gyermekbajnokság, LU10, Szeged

PC Trade SZNKE - MKC Apátfalva
PC Trade SZNKE - Tisza Volán SC II.

PC Trade SZNKE: Csiszár Zsanett, Gercsó Alina, Harmati Lili, Lippai Eszter, Niksic Ana, Sztojkó Zorka, Szűcs Dorka, Turi Luca, Vadkerti Médea
Edző: Erdész Ákos- "A heti edzőmeccsek hatása meglátszik az eredményen. A mezőnyben kiemelkedő teljesítményt láttunk a lányoktól."