NBI/B- Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés
Április 28, 2024

Rövid ideig voltunk csak partiban.


Az NBI/B bajnokság egyik éllovasa látogatott el hozzánk szombaton az Etelka sorra. Izgulni nem izgultunk, az esélyek latolgatása alapján vesztenivalónk nem nekünk volt. 

A vendégek kispadja nagyon rövid volt, alig voltak cserejátékosok, első pillantásra úgy tűnt, hogy akár lehet keresnivalónk.  Sajnos jól bírta a Komárom.
Az összecsapás negyedik percéig tudtuk csak tartani magunkat, akkor még egyenlő volt az állás, aztán elléptek tőlünk. A leglényegesebb különbség a védekezésben volt, ellenfelünk nagyon keményen, és jól védekezett. Nekünk minden gólért meg kellett, szenvednünk, míg ők könnyen átjátszották a védelmünket és szereztek gólokat. 
A tízgólos különbség és a játék képe alapján már az első félidőben borítékolni lehetett, hogy meglepetést nem tudunk most okozni, a tisztes helytállás lebegett már csak a szemünk előtt. 

Lélektanilag nagyon nehéz ilyen mérkőzéseken játszani de lányaink végig becsülettel tették a dolgukat, még ha az eredményen ez nem is látszott. Minden, ami nem öl meg, az megerősít, ezt is hasonlóképp kell felfogni! 

Megyünk tovább, következő mérkőzés egy új lehetőség, mely stílszerűen a munka ünnepnapján, május 1-jén, Egerben lesz. 

Hajrá Szeged!


PC Trade SZNKE - KVSE Nonprofit Kft 22-39 (11-22)

PC Trade SZNKE: Hargitai Norma, Majoros Gréta, Szalma Zita- Frányó Laura 1, Nagy Renáta 4, Rácz Petra 1, Vadkerti Luca, Bereczky Bíborka, Csoknyai Nóra 4, Dani zita 2, Gyenes Imola 2, Kozma Flóra 2, Tóth Amina, Szabó Leila 6
Edző: Vadkerti Attila