UP hírek- LU19, 17 I.osztály: A szívünk volt a motor
Április 26, 2024


Hoztunk és veszítettünk is pontokat a Vasas ellen.


Az akarással, hozzáállással nem volt gond, vitt a szívünk előre csak rengeteg helyzetet hagytunk ki és ezt ilyen szinten, következmények nélkül nem lehet. Sajnos a büntetésünk, LU19 csapatunknál, a pontvesztés lett. 

Nem játszottunk jól, bár a mérkőzés első részében fej-fej mellett mentek a csapatok.Több játékosunk távolléte miatt nem volt túl nagy variációs lehetősége a Baunok-Buchholcz edzőpárosnak a belső posztokon, de így is megvolt a lehetőségünk a pontszerzésre. Szívvel-lélekkel küzdöttünk, az akarattal kapcsolatban nem volt hiányérzetünk, csak amikor közelebb kerültünk volna ellenfelünkhöz, nem tudtunk élni a lehetőséggel. és végül felőrölt minket a Vasas.

Nagyon taktikusan, jól forgatta csapatát Laluska Balázs a Vasas elleni LU17 I.osztály összecsapásán. Lányaink, furcsa mód, egy nagyobb hátrányba kerültek az első félidőben de egy pillanatig sem veszett el a győzelembe vetett hitünk. Nagy szívvel és akarattal hoztuk vissza magunkat a mélységből és a második félidőben nemhogy egyenlíteni tudtunk de ott is hagytuk a Vasast a 38. percben. 

LU19 I.osztály, Kelet
Vasas SC - PC Trade SZNKE  30-26 (20-16) 26-31 (16-14)

PC Trade SZNKE: Hargitai Norma, Majoros Gréta- Vadkerti luca 6, Bajusz Anna, Magyar Nóra, Tóth Amina 5, Dobó Kitti, Kapás Réka 1, Cseri Zoé 1, SZöllősi Fanni 3, Kádár Luca 2, Kószó Milla 4, Szécsi Szintia 4
Edző: Baunok Bernadett, Bichholcz Huba Dóra- "Sajnos, több Játékosunk iskolai elfoglaltság miatt nem tudott elutazni a mérkőzésre. Védekezésünk nehezen állt össze, a második félidőre javult fel. Szépen küzdöttek a Lányok, sajnos a döntő szituációknál tiszta helyzeteket hibáztunk, így nem tudtuk megfordítani  az eredményt. Nehezen alkalmazkodtunk a furcsa ítéletekhez, mindentől függetlenül az elkövetkező mérkőzéseken javulnunk kell védekezésben és támadásban is."

LU17 I.osztály, Kelet
Vasas SC - PC Trade SZNKE  26-31 (16-14)

PC Trade SZNKE: Gulyás Adél, Majoros Gréta-  Sohár Noémi 2, Szabó Blanka 1, Vadkerti Luca 7, Sávai Lili, Majoros Szofi 4, Bakos Fanni, Laluska Elza 5, Rovó Blanka 1, Forgó Noémi, Kádár Luca 4, Szécsi Szintia 7.
Edző: Laluska Balázs-" Mínusz 5-nél is hittünk magunkban, ez segített a fordításban."