UP hírek: Megnyertük az Üstökös kupát!
November 06, 2023

Arany és ezüstéremmel, valamint két különdíjjal is gazdagodtunk a hétvégén!

Három csapattal indultunk az idei XIX. Üstökös Kupán és végül két érmet, a legjobb kapusnak (Nagy Ramóna LU12) és a gólkirálynőnek (Kovács Regina LU14) járó díjat is sikerült bezsebelnünk.

Miklósné Kocsis Éva U14 és U12, Laluska Balázs U15 korosztályban indította lányait az évek óta nagy sikernek örvendő, dunaújvárosi tornán. A rendezvény a 12 évesek közt volt a legnépszerűbb, ebben a korosztályban 11 csapat vett részt a kétnaposra hirdetett meccs sorozaton.

Bár elvárások nélkül indultunk, az elmúlt években elért sikereink alapján titkon mégis valamilyen éremben reménykedtünk. Csapataink közül legsikeresebb Miklósné Kocsis Éva LU12 együttese volt, akik a két nap alatt, jó játékkal, minden mérkőzésüket, és ezzel az aranyérmet is megnyerték. Végig jó hozzáállással, nagy lendülettel játszottunk. Külön gratulálunk Nagy Raminak a kapuban nyújtott, kiváló teljesítményéhez!

U14 korosztályban az első mérkőzésen kicsit megilletődötten játszottunk, és egy olyan jó csapat ellen, mint a Budaörs, ez végzetesnek is bizonyult. A játékosok lelki erejét bizonyítja, hogy fel tudtak állni a romokból és lelkileg bár megtörve kicsit, de a következő meccseiket, ezzel együtt az ezüstérmet, tudták hozni. Nem mellékesen csapatunkból került ki a gólkirálynő, Kovács Regina személyében, mely elismeréshez gratulálunk!

Laluska Balázsék tartalékosan utaztak el az Üstökös kupára és az összeszokott felállás hiánya rá is nyomta bélyegét a teljesítményre. Tőlünk kicsit szokatlan módon, hitetlenül kézilabdáztunk, ami a fővárosiak ellen vívott első mérkőzésen már megbosszulta magát. Sajnos a folytatásban sem fordult a kocka, így a további mérkőzéseinket sem tudtuk megnyerni. Nem éremért, inkább a tapasztalatért mentünk, és sokkal jobb, hogy a hiányosságokra itt derült fény, mint a bajnokságban, mert ebből biztos, hogy tanulni fogunk.

Gratulálunk mindenkinek!LU12

Csoport mérkőzések:
Kecskeméti Sportiskola 2 – PC Trade SZNKE 3-24
PC Trade SZNKE – Angyalföldi Sportiskola 2    21-6
Kozármisleny SE – PC Trade SZNKE 2-20

Döntő:
Motherson Mosonmagyaróvári KC – PC Trade SZNKE 15-16
PC Trade SZNKE – Kecskeméti Sportiskola 1   15-5

A torna legjobb kapusa: Nagy Ramóna PC Trade SZNKE

PC Trade SZNKE: Nagy Ramóna (kapus), Gémes Emma, Szombati Luca, Tóth Liliána, Sávai Viktória, Üveges Leila, Rácz Léna, Kovács Borbála, Haumann Lilien, Forgó Enikő, Kalcsevics Patrícia, Radics Réka, Tóth Szófia, Weisz Laura.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " A csoportmérkőzések alatt végig nagy lendülettel játszottunk. Minden játékosom góllal tudott hozzájárulni a győzelmekhez. A kapuban Rami végig kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A hármas döntőben a Mosonmagyaróvár ellen jól kezdtünk, az első sor biztos vezetés tudatában jött le a pályáról. A második soromnak kihívást jelentett az ellenfél két magas játékosának megtartása, de küzdöttek a végsőkig. A KSI ellen felszabadultan játszottunk. Fizikálisan jól bírtuk a mérkőzést. Nagyon szép egyéni és páros megoldásokat is láttunk a lányoktól. Gratulálok a CSAPATOMNAK!"

 

LU14
PC Trade SZNKE – Moyra-Budaörs Handball 12-19
PC Trade SZNKE – Kozármisleny SE 20-19
DKKA – PC Trade SZNKE 12-25

A torna gólkirálynője: Kovács Regina PC Trade SZNKE

PC TradeSZNKE: Szabó Luca, Weszelovszky Kíra, Weszelovszky Mira (kapusok), Kakuk Liza, Nagy Jázmin, Kovács Regina, Kiss Katinka, Rácz Hella, Hermán Aisa, Sztojkó Evelin, Bodó-Kispál Sára, Buchholcz Bodza, Haumann Hanna.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- "Az első mérkőzésen állva hagyott bennünket ellenfelünk. Semmi nem működött, lefagytunk a pályán. Hit nélkül és lélektelenül kézilabdáztunk. 30 perc múlva újra játszanunk kellett egy kemény mérkőzést. Végig kiélezett volt a játék, fizikai állóképességünknek köszönhetjük, hogy a végén győztesen jöhettünk le a pályáról. Küzdeni akarásból jól vizsgáztunk, a jó játékkal adósak maradtunk. A DKKA ellen felszabadultan játszottunk. Gratulálok CSAPATOMNAK az ezüstérem megszerzéséhez!"

 


LU15
PC Trade SZNKE - XVI.ker 19-19
PC Trade SZNKE - Alba Fehérvár 14-19
PC Trade SZNKE - DKKA 10-19

PC Trade SZNKE: Gulyás Adél, Szabó Luca, Weszelovszky Kira, Weszelovszky Mira- Ambrus Gerda, Bácsi Janka, Bogdán Orsolya, Boros Lívia, Forgó Noémi, Horváth-Fock Regina, Jéga-Szabó Viktória, Milencovici Iovana, Oltványi Mira.
Edző: Laluska Balázs- " Mindhárom meccsen voltak fellángolásaink, ám összességében saját magunktól vettük el a lehetőséget, mert az alázatosság hiánya, idővel bizonytalanságot szült. Mint mindenből, úgy ebből is tanulni lehet vagy inkább kell!"

Friss híreink

NBI/B- Végül nem ...

November 19, 2023

UP hírek: Jól ...

November 13, 2023