UP hírek, LU19, 17 I.osztály: Megerősítettük pozíciónkat az élmezőnyben!
November 17, 2023

Rajt-cél győzelem a Hajdúnánás ellen!

Az I.osztályok bajnokságának 9.fordulójában a Hajdúnánást fogadtuk tegnap hazai pályán. Mindkét korosztályunk esélyesnek számított a mérkőzésen, hiszen Laluska Balázsék (LU17) veretlenül vezetik a tabellát, míg a Baunok-Buchholcz lányok (LU19) stabilan, az előkelő 4.helyen állnak. 

Jó előjelekkel kezdtünk a mérkőzéseket, nem titok, hogy lányaink kiváló erőnlétben és formában vannak hetek óta, ami nemcsak az eredményeinkben, hanem önbizalmunkban is megmutatkozik. 

Hamar kidomborodott a csapatok közti különbség így bátran is nyúltak cseréikhez az edzők. Mindenki pályára lépett és éltek is lányaink a lehetőséggel. Mindkét csapatunk győzelme csapatmunka eredménye volt.

Gratulálunk mindenkinek!LU19 I.osztály, Kelet
PC Trade SZNKE - Hajdúnánás SK 37-27 (19-12)

PC Trade SZNKE: Hargitai Normma, majoros Gréta, Tóth Fédra- Majoros Flóra 3, Vadkerti Luca 5, Bajusz Anna, Magyar Nóra 2, Tóth Amina 4, Rácz Petra 6, Bozsiky Brigitta 1, Cseri Zoé 4, Dani Zita, Szöllősi Fanni 4, Kádár Luca 3, Kószó Milla 2, Szécsi SZintia 3
Edző: Baunok Bernadett, Buchholcz-Huba Dóra- "Jó előjelekkel érkeztünk a mérkőzésre. A Lányok nagyon jól és jó hangulatban edzettek a héten. Egész mérkőzésen lendületesen, bátran játszottunk. Mindenkit pályára tudtunk küldeni, játékosaink meghálálták a bizalmat és mindenki élt a játéklehetőséggel. Gratulálunk Csapatunknak!!!"


LU17 I.osztály, Kelet
PC Trade SZNKE - Hajdúnánás SK 35-24 (18-7)

PC Trade SZNKE: Farkas Nóra, Gulyás Adél, Majoros Gréta- Sohár Noémi 3, Farkas Anna 4, Majoros Szofi 8, Bakos Fanni 3, Laluska Elza 4, Milencovici Iovana 1, Rovó Blanka 1, Kollár Kitti 1, Forgó Noémi 2, Kádár Luca 5, Bogdán Orsolya, Szécsi Szintia 3.
Edző:Laluska Balázs: "Miután kiépített a csapat egy biztos előnyt, volt lehetőségünk tesztelni. Hiszem, hogy ez a lányok hasznára válhat a későbbiekben."

Friss híreink

NBI/B- Végül nem ...

November 19, 2023

UP hírek: Jól ...

November 13, 2023