UP hírek: Jól muzsikáltunk!
November 13, 2023Sikeresen szerepeltek csapataink a hétvégén.


Három könnyebb és egy  kiélezett összecsapás szerepelt a hétvégi palettán soron következő, LU12 bajnokság, ránk eső fordulójában. Miklósné Kocsis Éva lánykái egy picit szétszórtabb kezdést követően begyújtották a rakétákat és meg sem álltak a második mérkőzés végéig, összességében könnyen hozták mindkét mérkőzésüket.
Erdész Ákos gyerkőceinek csak a városi rivális KSZSE csapata adta fel a leckét, akikkel szemben, egy végletekig kiélezett mérkőzésen, egyetlen ponttal maradtunk alul. A Tiszakécske ellen hatékony, magabiztos játékkal rukkoltunk elő és nyertük könnyen az összecsapást.
Tapasztalatszerzésnek jó volt a hétvége, ezekből lehet tanulni és építkezni tovább.

Gyermekbajnokság LU12

Hódmezővásárhelyi LKC – PC Trade SZNKE I. 9-24 (5-9)
Tisza Volán SC 2 – PC Trade SZNKE I. 10-22 (4-15)

PC Trade SZNKE I.: Nagy Ramóna (kapus), Gémes Emma, Haumann Lilien, Kovács Borbála, Rácz Léna, Radics Réka, Szabó Flóra, Szombati Luca, Tóth Liliána, Üveges Leila, Weisz Laura.

Edző: Miklósné Kocsis Éva: "Az első mérkőzésen kicsit döcögősen kezdtünk, de utána sikerült felpörögni. A második mérkőzésen pedig pont fordítva, az első félidő jobb volt, a másodikban rengeteg technikai hibánk volt. Fejben szétestünk, nem működött jól a támadó játékunk."

PC Trade SZNKE II. - Tiszakécske VSE 20-10 (10-4) 
PC Trade SZNKE II. - KSZSE 21-23 (13-12)

PC Trade SZNKE: Gera Boglárka, Ugray Lili- Farkas Linett, Forgó Enikő, Janics Evelin, Jéga-Szabó Jázmin, Kalcsevics Patrícia, Kiss Dorina, Pajer Enikő, Sávai Viktória, Szeles Nóra, Zsíros Lili
Edző: Erdész Ákos- "A Tiszakécske ellen sikerült megvalósítani azokat a taktikai elemeket, amit edzéseken gyakoroltunk. Beálló játék kiválóan működött és a páros kapcsolatok is jól sikerültek. Az ellenfél vezetése sem zavart meg, a hátrány miatt még határozottabbak lettek, és a végére nagyobb különbséget sikerült kialakítanunk. Eddigi legjobb mérkőzésünket sikerült játszani az idősebbek között a KSZSE ellen, fizikumban erősebbek voltak, de megoldásokban és egyéni játékban győzedelmeskedünk. Ezek a meccseket tartom a leghasznosabbnak, hogy a kézilabda által a pozitív személyiségjegyeket erősítsük. Folytatjuk Kalocsán a saját korosztályos bajnokságunkban.
LU14 korosztályban is két csapattal szerepeltünk a hétvégén és a fordulót magabiztos győzelmekkel zártuk. Sem Miklósné Kocsis Éva fiataljainak, sem Miklós Dániel lányainak nem okozott gondot egyik ellenfél sem, igaz a Harta ellen már koncentráltabb játék kellett a győzelemhez. 

Gratulálunk mindenkinek a szép eredményhez!

Gyermekbajnokság LU14

Holler UNFC Dunaföldvár – PC Trade SZNKE I. 1-46 (0-22)
Harta KC – PC Trade SZNKE I. 19-26 (10-14)

PC Trade SZNKE I.: Szabó Luca, Weszelovszky Kíra (kapusok), Bodó-Kispál Sára, Buchholcz Bodza, Haumann Hanna, Hermán Aisa, Kakuk Liza, Kiss Katinka, Kovács Regina, Nagy Jázmin, Rácz Hella, Sztojkó Evelin.

Edző: Miklósné Kocsis Éva: "Az első mérkőzésen fegyelmezetten és felszabadultan kézilabdáztunk. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat. A második mérkőzést a jó játékerőt képviselő Harta ellen játszottuk. Amire készültünk, hogy a két gólerős játékosukat megtartsuk, az jól is sikerült, ellenben elengedtük a szélsőiket, ebből több gólt is kaptunk. Koncentráltan és fegyelmezetten támadtunk."

PC Trade SZNKE II - Holler UNFC Dunaföldvár  (14-1)   29-2
Gézenguz UKC - PC Trade SZNKE II (3-10)   6-20

PC Trade SZNKE: Kuk Lídia, Vadkerti Vanda- Bauer Kata, Csanádi Ágota, Halasi Sára, Ilyés Bíbor, Jankó Panna, Kalcsevics Kamilla, Mayer Szonja, Szabó Kincső, Szabó Szonja, Száz Zsófia, Fodor Csenge
Miklós Dániel: " Két magabiztos győzelmet arattunk. "