Ismét a védekezésen ment el a meccs
November 30, -0001

Az első félidőt ugyan jól kezdtük, és a másodikban is lett volna esélyünk fordítani, de elsősorban a védekezésünk miatt nem sikerült.

Jól indult a meccs, az 5. percben már 5-2-re vezettünk. Működött a védekezésünk, támadásban is biztatóan mozogtak a lányok- de csak rövid ideig. A Hajdúnánás kihasználva néhány megingásunkat nagyon gyorsan egyenlített, de a vezetést átvenni nem tudták. A félidő felénél 9-8-nál még nálunk volt az előny, majd teljesen szétesett a játékunk. Hiába kért időt a 18. percben 11-9-es vendégvezetésnél Vojkovics Gyula, nem sikerült rendezni a sorokat. A nánási kapus védéseivel elbizonytalanította a lányokat, de a védekezésünk is atomjaira hullott, így tetemes hátrányban voltunk a fordulásnál. Beszédes adat, hogy 5-2 után, 25 perc alatt 17-7-es szériát hozott a Hajdúnánás.

A második Játékrész elején úgy tűnt, hogy nem sikerül közelebb zárkóznunk ellenfelünkhöz, majd varázsütésre változott minden. A 39. percben még 6 góllal vezetett ellenfelünk, de 4 perccel később már időt kellett kérjenek, mert felzárkóztunk 23-20-ra. Összeállt a védekezésünk és támadásban is ki tudtuk használni ellenfelünk megingását, sajnos rövid ideig. A 45. percben kimaradt egy büntetőnk, a legrosszabbkor. A Hajdúnánás átvette az irányítást és érezhető volt, hogy azt már nem engedik ki a kezükből. A vége előtt 2 perccel azért kellett időt kérnünk, mert ellenfelünk kihasználta, hogy lelkileg is feladták a küzdelmet a lányok. 

Csapatunk továbbra is 8. helyen áll a tabellán, hátrányunk 6 pont a 7. Vasas mögött és 1 pont az előnyünk a 9. Orosháza előtt. Jövő szombaton a csoportot vezető Szent István Egyetem ellen játszunk idegenben. 

PC Trade Szeged - Hajdúnánás SK 29-37 (12-19)
Szeged, 100 néző, vezette: Szakállas, Varasdi

PC Trade Szeged: Horváth- Szabó 2, Spéth 6, Gindeli 3, Bató 7/2, Szécsi 1, Miklós 1 csere: Zsikó 3, Vér, Csoknyai 1, Maláti 5, Tóth edző: Vojkovics Gyula

Kiállítások: 0 illetve 6 perc
Hétméteresek: 3/2 illetve 4/4