UP hírek: Nagyot durrantottunk, nem várt különbséggel vertük a Fradit!
November 09, 2023

Magabiztos játékkal erősítettük meg vezető helyünket a tabellán!Nagy érdeklődéssel övezett mérkőzéseknek néztünk elébe I.osztályban, hiszen az LU17 korcsoport két veretlenül álló csapata küzdött meg a vezető pozícióért, és az LU19 bajnokságban is az élmezőny csatája következett. Bármilyen eredményt is vártunk, mindenképp nívós összecsapásokra számíthattunk.

Laluska Balázsék nyitották a Ferencváros elleni 8.fordulót és ahogy azt jósoltuk, rögtön nagy iramot diktáltak a csapatok. 
Parázs hangulatú, kemény de jó szellemű, nagyon tiszta mérkőzést láthattunk. Lányaink nagyon fegyelmezetten kézilabdáztak, mind fejben, mind fizikálisan  a topon voltunk. Látszott, hogy ellenfelünk jól felkészült ellenünk, mégis jól reagáltunk a Fradi védekezésére.

Félelmetesen működött az irányító-beálló kapcsolat és jól értékesítettük a helyzeteinket. Távolról és egy-egyben is eredményesek voltunk, a kritikus pillanatokban pedig a kapuban húztuk le a rolót. Ennyire összeszedetten idén még nem játszottunk, monhatni nagyon jól időzítettük a formánkat. 

A 17 gólos győzelem igazi csapatmunka volt, ezt kell továbbvinnünk a bajnokságban!


Bár nem mi voltunk az esélyesek, a Baunok Bernadett-Buchholcz-Huba Dóra irányította ifjúsági együttesünk is nívós csatára számíthatott, vesztenivalója csak ellenfelünknek volt. A kérdéses nálunk az volt, hogy kulcsjátékosainkból mennyit vett ki az előző, serdülő összecsapás. 

Az első félidő feléig bírtuk szuflával, addig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Onnantól az összpontosítás kicsit akadozott, több eladott labdánk, kihagyott helyzetünk volt és ellenfelünk ebből tudott könnyű gólokat, előnyt szerezni. 

A folytatásban jól tartottuk magunkat, küzdöttünk végig becsülettel de elfogyott az erő, megközelíteni nem, csak tartani tudtuk az eredményt. Lányaink hozzáállása és küzdeni tudása példaértékű volt, de nem borult a papírforma. Van még mit csiszolni a koncentráltságon, a játékunkon, de összességében azért elégedettek lehetünk.LU17 I.osztály, Kelet
PC Trade SZNKE - FTC 37-20 (18-11)

PC Trade SZNKE: Farkas Nóra, Gulyás Adél, Majoros Gréta- Papp Boglárka, Sohár Noémi 3, Vadkerti Luca 4, Sávai Lili 5, Majoros Szofi 5, Bakos Fanni, Laluska Elza 5, Rovó Blanka 2, Kollár Kitti 2, Forgó Noémi, Kádár Luca 6, Szécsi Szintia 4.
Edző: Laluska Balázs- "Az egység adta az erőt, az alázat a győzelmet. A különbség tulzó, de hitet és motivációt ad a további munkához!"

LU19 I.osztály, Kelet
PC Trade SZNKE - FTC 27-34 (9-16)

PC Trade SZNKE: Hargitai Norma, Majoros Gréta, Tóth Fédra- Majoros Flóra 4, Vadkerti Luca 2, Bajusz Anna, Magyar Nóra, Tóth Amina, Rácz Petra 4, Bozsoky Brigitta 2, Cseri Zoé 4, Dani Zita 1, Szöllősi Fanni 2, Kádár Luca 2, Kószó milla 1, Szécsi Szintia 5
Edző: Baunok Bernadett, Buchholcz-Huba Dóra- " Első félidő 15. percéig jól védekeztünk, támadásban is szép megoldásaink voltak. Ezután, több eladott labdánkból, kihagyott helyzeteinkből gyors gólokat kaptunk. Sajnos a  papírformát nem tudtuk borítani, de ettől függetlenül elégedettek, büszkék vagyunk Játékosainkra, akiknek volt tartásuk és a második félidőben is nagyon hajtottak."

Friss híreink

NBI/B- Végül nem ...

November 19, 2023

UP hírek: Jól ...

November 13, 2023