NBI/B- Pont nélkül maradtunk
Szeptember 17, 2023

Esztergom nyerte az újoncok csatáját

Igazi kuriózumnak néztünk elébe az NBI/B bajnokság harmadik fordulójában, hiszen az Elek Gábor-Szucsánszki Zita ikonikus páros - pláne ellenfélként - eddig nem sűrűn fordult még meg az Etelka soron. 

A rutin egyértelműen a vendégeknél volt, mégis, mivel mindkét gárda NBII-ből feljutó volt, az esélyeket tekintve izgalmas mérkőzést vártunk. Sajnos nem lett az.
Ellenfelünk rögtön magához ragadta a kezdeményezést: Szucsánszki Zita góljával indult az összecsapás.  Olybá tűnt, mi kicsit megilletődve játszottunk, és fejben nem annyira voltunk ott. Rengeteg volt a technikai hiba, az eladott labda, mely ezen a szinten gyorsan megbosszulta magát, a szünetre már 10 gólos hátrányban mentünk. 

A második játékrészben folyamatosan rotálódott csapatunk, majdnem minden felállást kipróbáltunk, ekkor már inkább csak a gyakorlás volt a lényeg és hogy mindenki pályára lépjen. Legerősebbek ezen a napon kapusposzton voltunk, hálóőreinknek remek formában védtek.

Összességében Elek Gábor csapata végig dominálta a mérkőzést, esélyünk sem volt nyerni, viszont fiatal játékosainknak (és bizonyára az időseknek is) hatalmas élmény lehetett Szucsánszki Zita játékát testközelből látni.

Következő mérkőzésünk 09.23-án 18:00-kor Szombathelyen lesz.

Hajrá Szeged!


PC Trade SZNKE - Esztergomi KS Kft 22-36 (9-19)

PC Trade SZNKE: Madera-Domokos Claudia Esther, Majoros Gréta, Szalma Zita-Miksi-Szécsi Rebeka 2, Nagy Renáta 4, Rácz Petra 1, Vadkerti Luca 3, Csoknyai Nóra 3, Bereczky Bíborka, Csery Zoé, Gyenes Imola, Vörös Vivien 1, Kozma Flóra 1, Sztanó Kincső 5, Dani Zita, Szabó Leila 2
Edző: Vadkerti Attila

Friss híreink

UP hírek: Dupla ...

Szeptember 18, 2023

NBI/B- Pont nélkül ...

Szeptember 17, 2023

UP hírek: Izzasztó ...

Szeptember 14, 2023