NBI/B- Nem sikerült a meglepetés
Szeptember 09, 2023

33 lőtt gól is kevés volt a pontszerzéshez. 

Az NBI/B bajnokság idei második fordulójában Orosházára utazott felnőtt csapatunk. Nem mi voltunk az esélyesek, hiszen az orosháziak évek óta stabilan őrzik középmezőnyös helyüket, de próbáltunk meglepetést okozni. 
Jó kezdtünk, az első félidő 7.percéig egál volt az eredmény. Tartottuk magunkat ugyan a megbeszélt taktikához, és jól működöt a hét a hat elleni játékunk is, de ez mégsem hozta meg a várt elképzelést. Hiába lőttünk gólokat, nem működött olajozottan a védekezés, mert a végül 16 gólig jutó Zavaczkit egész mérkőzésen nem tudtuk hatástalanítani.
Jó jel, hogy Kozma Flóra ismét nagyot alakított, csupa-szív beállónk 7/7 mutatóval zárta a mérkőzést!

Következő összecsapásunk hazai pályán lesz: 2023.09.16-án 18:00-kor fogadjuk  Elek Gábor új csapatát, az Esztergomi Vitézeket.

Gyertek szurkolni! Hajrá Szeged!


Női NBI/B
Zengő Alföld Orosházi Kézilabd Akadémia - PC Trade SZNKE 38-33 (23-17)

PC Trade SZNKE: Madera-Domokos Claudia Esther, Majoros Gréta, Szalma Zita- Frányó Laura 3, Miksi-Szécsi Rebeka 4, Nagy Renáta 7, Rácz Petra, Vadkerti Luca 3, Csoknyai Nóra 4, Csery Zoé, Bozsoky Brigitta, Gyenes Imola 1, Kozma Flóra 7, Sztanó Kincső 3, Szabó Leila 1
Edző: Vadkerti Attila- "A támadással elégedett vagyok. A védekezésben, amire készültünk és amit kértem a lányoktól az visszajött. Persze a kapott gólok számából is látszik, hogy a falban voltak máshol hibák és most a védések sem úgy jöttek, ahogy szerettük volna."