UP hírek: Tartjuk a veretlenségünket
November 17, 2020

Bizonytalanság ide vagy oda, ismét nagyon jól szerepeltek a csapataink.Miklósné Kocsis Éva távolléte miatt Vadkerti Attilával utazott el soron következő I.osztályú mérkőzésére 2007-es csapatunk. Ebben az ingatag, bizonytalan helyzetben célunk egy jó hangulatú játék és a veretlenségünk megtartása volt. Mindkét elvárásnak eleget tettünk. Az U14 I.osztály keleti csoportját féltávnál is hiba nélkül vezetjük és  továbbra is arra törekszünk, hogy ameddig csak a bajnokságot engedik, minden mérkőzésünket megnyerjük. 

Gyermekbajnokság LU14 I.osztály, Kelet
Kecskeméti Sportiskola - PC Trade Szeged 12-31 (6-15)


PC Trade SZNKE: Majoros Gréta, Tóth Fédra- Bajusz Boglárka  4 , Báló Gréta 2, Barna Izabell 3, Kádár Luca 4, Maczkai Boglárka 3, Rovó Blanka 3, Seres Liza 4, Sohár Noémi 6, Szarvas Csenge, Szerafimovszki Vanda 1, Vadkerti Luca 1

PC Trade SZNKE - Gyöngyösi KK 18-14 ( 10-3) 

PC Trade SZNKE: Majoros Gréta, Tóth Fédra- Bajusz Boglárka  4 , Báló Gréta, Barna Izabell, Kádár Luca 4, Maczkai Boglárka 2, Rovó Blanka 2, Seres Liza 1, Sohár Noémi 1, Szarvas Csenge 1, Szerafimovszki Vanda 2, Vadkerti Luca 1
Edző: Vadkerti Attila- " Vasárnap délutáni hangulatban kezdtük el a mérkőzést,  nehezen lendültünk  játékba. Hiányzóink miatt nem a megszokott felállásban játszottunk de ez nem okozott törést, megtartottuk veretlenségünket. Voltak nagyon szép megoldások, elégedett vagyok a látottakkal."
Könnyedén hozta hétvégi mérkőzéseit, az idősebbek bajnokságában, Buchholcz-Huba Dóra 2008-as csapata is. Lányaink fegyelmezetten játszottak, betartották az edzői utasításokat, jó védekezés után látványos, élvezetes játékot vezettek a Hódmezővásárhely ellen. A második mérkőzésre kicsit kiengedtünk de jó csapathoz hűen megráztuk magunkat, a kis kilengés nem veszélyeztette a győzelmünket.

Gyermekbajnokság LU14 Területi

PC Trade SZNKE - Hódmezővásárhelyi LKC 15:10 (6-2)
PC Trade SZNKE - Kiskunhalas UKC 25-12 (13-5)

PC Trade Szeged:  Bakos Fanni,Farkas Anna,Farkas Nóra,Igaz Léna,KassaiTímea,Kocsis Regina,Lakos Nikoletta,Majoros Szofi,Molnár Emese,Mórocz Hanna,Péter Rebeka,Rácz Lilla, Sávai Lili,Szécsi Szintia
Edző: Buchholcz-Huba Dóra- "Célunk az volt,hogy védekezésünk jól, olajozottan működjön. A csajok nagyot küzdve, fegyelmezetten játszottak és élvezetes játékkal újra elhoztuk a két pontot a HLKC- tól. A Kiskunhalas ellen nehezen lendültünk játékba, de azután magunkat megrázva középakoltunk 13 gólt."Az LU12-es korosztályban is pályára léptek a hétvégén játékosaink. 
A Miklós Dániel által vezetett Neon, és Laluska Balázs Pink csapata, egyaránt nagyarányú győzelmeket hozott, előbbi a Makó, míg utóbbi a Kistelek ellen. A fordulóban egymás ellen is megmérettettek a lányok, melyből Pink csapatunk került ki győztesen. A foghíjas edzésszámokat követően természetesen itt is a jó hangulatú meccsek játszása és egyáltalán maga a  játéklehetőség volt a fontos.


Gyermekbajnokság LU12 Kistelek

PC Trade Szegedi NKE Neon - PC Trade Szegedi NKE Pink  (8-7)  10-21
PC Trade Szegedi NKE Neon - Makói KC I  (18-1)  36-3

PC Trade SZNKE Neon: Lajos Anikó, Kapás Laura, Király Sári, Kocsis Bori, Boros Lívia, Kovács Regina, Balogh Brigitta, Sztojkó Evelin, Weszelovszky Mira, Rácz Hella, Gaál Lajtos Bella
Edző: Miklós Dániel- " Az első mérkőzésen lendületes kezdés után egész jól tartottuk magunkat 30 percig, utána elfáradtunk. A második mérkőzésen felszabadultan, bátran játszottunk. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével."


Kistelek KK - PC TRADE SZNKE Pink 8-33 ( 2-16 )
PC TRADE SZNKE Neon - PC TRADE SZNKE Pink 10-21 ( 8-7 )

PC Trade SZNKE Pink: Ambrus G., Bogdán O., Forgó N., Gulyás A., Hermán A., Kakuk L., Kiss K., Kollár K., Köteles-Baunok I., Laluska E., Makra I., Milencovici I., Szögi Sz., Weszelovszky K.
Edző: Laluska Balázs- "A szakma kicsit háttérbe szorul ebben az időszakban. Örülünk, hogy játszhattunk!"
Meccsre kiéhezve, hatalmas lendülettel és kedvvel indította az idei szezont az Erdész Ákos által vezetett U10-es korosztályunk. Lányaink mindent beleadtak a hétvégébe, megragadták és éltek is a lehetőséggel, hiszen ebben a bizonytalan helyzetben nem tudni, hányszor lesz alkalmunk rátermettségünket bizonyítani. Egy biztos: edzőink nagyon elégedettek voltak a látottakkal, a gyerekek gólerősen, ügyesen kézilabdáztak, az előrevetített jövő igen csak biztató. 
Csak így tovább!


Kisikolás Bajnokság LU10

PC Trade SZNKE Fekete - KSZSE
PC Trade SZNKE  Fekete - TVSC Zákányszék

PC Trade SZNKE Fekete: Nacsa Zsófia, Mayer Szonja, Dandridge Nina, Halasi Sára, Ilyés Bíbor, Kalcsevics Kamilla, Rácz Léna, Tóth Liliána, Kuk Lídia
Edző: Erdész Ákos- "Végig felül tudtunk kerekedni az ellenfélen. Rengeteg egyéni megoldás volt, ami nagy önbizalomról ad bizonyosságot, de ez a csapatjáték rovására is ment. Nagyszerűen szerepeltünk, és büszkék vagyunk Ágival, hogy ilyen  a lendülettel játszottak amely rengeted gólt eredményezett.


PC Trade SZNKE Fehér - TVSC Zákányszék
PC Trade SZNKE Fehér - Deszki SC

PC Trade SZNKE Fehér: Haumann Lilien, Ábrahám-Csengeri Bodza, Vadkerti Vanda, Gillányi Dorka, Capra Haley, Csanádi Ágota, Somogyi Anna, Száz Zsófia, Sánta Bianka
Edző: Hocza Ágnes, Erdész Ákos- "Fiatalabb korosztályból kiegészített csapatunk, óriási lelkesedéssel és csapatmunkával kerekedett a ellenfelek felé. Többen most játszottak először "tétmérkőzésen", de minden elváráson felül teljesítettek. Annyit fűzök hozzá, hogy csak így tovább és akkor a határ a csillagos ég! Köszönöm szépen Hocza Áginak a segítséget!"