UP hírek: Serdülő parádé
Október 08, 2020


Nyert mindkét serdülő csapatunk!


A héten először Laluska Balázs serdülő III osztályban  induló 2006-os csapata győzedelmeskedett a Deszk ellen. A megszokottól teljesen eltérő felállásban szerepelt fiatal kis együttesünk de ez, mint kiderült, senkit sem zavart. Laluska Balázs bátran kísérletezhetett az eddig kevesebbet játszó játékosaival, akik a rutinosabb társak segítségével, mind meghálálták a bizalmat és harcosan küzdöttek, aminek meg is lett az eredménye.

Így tovább lányok!


Lány Serdülő III.
PC Trade SZNKE - Deszki SC 33 - 17 ( 19 - 7 )

PC Trade Szeged: Bacsa Sz., Hargitai N. ( kapusok ) - András G. 3, Bajusz A. 4, Dani Z. 3, Détári K., Dobó K. 1, Fehér B. 1, Kiss B., Kapás R. 3, Kószó M. 2, Molnár A. 4, Szöllősi F. 6, Tanács P., Tóth A. 3, Tóth S. 3.
Edző: Laluska Balázs- " Többféle variációt próbáltunk védekezésben, ehhez nagyon jól alkalmazkodtak a lányok. Nagyon fontos, hogy egy mérkőzésen belül gyorsan át tudjunk állni egy másik rendszerre és mindenki tudja a dolgát! Dicséret a lányaimnak és gratulálok a deszki csapat második félidei játékához is."Pályára léptek a héten Baunok Bernadett ifjúsági és serdülő I.osztályban induló csapatai is. Serdülőink szintén parádés játékkal hozták a mérkőzést, jól működött a védekezés, koncentráltan, bátran, lendületesen vezették támadásaikat. Volt egy kis megingás a játékunkban de összességében nagyon látványosan kézilabdáztunk.

Nem úgy sikerült a szerepelés sajnos az ifi együttesünknek, akiknél pont egy ki-ki meccsen jött elő a dekoncentráltság. Nem működött sem a védekezés, sem a támadás és bár a második félidőre összeszedtük magunkat, későn jött a feltámadás, túl nagy volt a különbség, amit le kellett dolgoznunk, így nem maradt idő a meccs megfordítására.

Szomorkodni nincs okunk, bízunk magunkban, lesz ez még másképp is.


Női Ifjúsági I.osztály Kelet
Szegedi NKE- OXXO Orosházi NKC  29-32 (15-19)       
                       

PC Trade Szeged: Porobic Zoé, Budai Boglárka (kapusok), Szabó Leila 3, Szöllősi Zsófia 4, Frányó Laura 8/4, Ábrahám Cintia, Dudás Dominika 4, Vörös Vivien,  Farkas Adrienn 4, Rácz Viktória, Tóth Adrienn 2, Prezenczki Nelli 4, Rácz Petra, Tóth Sarolta
Edző:  Baunok Bernadett- " Fásultan, lelketlenül, játszottunk az első játékrészben. Második félidőben feljavult mind védekezésben, mind támadásban csapatunk játéka. Sajnos, a szerencse sem volt mellettünk, de azt tudjuk, hogy annak van szerencséje, aki megszakad, aki alázattal mindent megtesz a győzelem érdekében. Úgy gondoljuk jó szellemű, ügyes, jó Játékosaink vannak, tanulunk a hibáinkból és készülünk a következő mérkőzésre."Lány Serdülő I.osztály, Kelet
PC Trade Szegedi NKE- OXXO Orosházi NKC  30-24 (17-11) 

PC Trade Szeged: Horvát Réka, Jovanov Liliána (kapusok), Gyukics Kíra 2, Rácz Petra 6, Prezenczki Nelli 2/2, Bondár Zsanett 2, Farkas Adrienn 1, Tóth Adrienn 9, Kárász Szimonett 3, Simon Boglárka, Konkoly Zsuzsanna 4/2, Kádár Hedvig , Bozsóki Brigitta 1
Edző: "Baunok Bernadett- "Az első félidőben minden úgy alakult, ahogy terveztük, mind a védekezésben, mind pedig a támadásban. Bár védekezésben akadtak hibák, de szépen, bátran, lendületesen támadtunk. Második félidőben 15 percig több hibát vétettünk támadásban és a védekezésünkben egyaránt. Saját hibáinkból lett szorosabb az eredmény. Ezután ismét feljavultunk, jó védekezésből  könnyű gólokat lőttünk. Dicséret illeti a Lányokat, nagyon örülünk, hogy ismét sikerült a két pontot begyűjteni!"

Friss híreink

UP hírek: Minden ...

Október 05, 2020

Simán, de nem ...

Szeptember 28, 2020