UP hírek: Nem várt de annál értékesebb győzelem
Február 04, 2021

Ami serdülő csapatunknak sikerült, az ifiknek sajnos nem


Ifjúsági fronton a Hajdúnánás ellen győzelmet, míg serdülőinknél a Dabas ellen inkább "csak" egy küzdős,  jó játékot vártunk. Na ez nem így lett.

Álomszerűen kezdett ifi csapatunk: remek védekezést követően könnyű, gyors gólokat szereztünk és pillanatok alatt elléptünk ellenfelünktől. Azt gondoltuk, hogy ez egy sima mérkőzés lesz hazai győzelemmel de aztán valami megváltozott. Rengeteg technikai hibát vétettünk, helyzeteket hagytunk ki, eladott labdáinkból ellenfelünk rendre meglépett, szétestünk fejben. Igaz az utolsó pillanatig küzdöttünk de a Hajdúnánás sajnos kiénekelte a sajtot a szánkból.

Serdülő csapatunk a dobogóért küzdő Dabast fogadta, mely mérkőzésnek, a realitás szerint, nem mi voltunk az esélyesei. Itt is nagyszerűen indult a mérkőzés, jó védekezés mellé kiváló kapusteljesítmény párosult, ami teljesen megzavarta ellenfelünket. Ezt a mentalitást viszont, ifijeinkkel ellentétben, nekik sikerült átmenteni a második félidőre is, és nemhogy állandósult de még javult is a formánk! Serdülőink bebizonyították, hogy jó úton haladunk és ha ezt az utat követjük, akkor még  több ilyen sikerben lesz részünk.

Bravó lányok!


Női Ifjúsági I.osztály, Kelet
PC Trade Szegedi NKE - Hajdúnánás SK  27-29 (16-15)  
                           

PC Trade SZNKE:  Porobic Zoé, Budai Boglárka (kapusok), Szabó Leila 8, Szöllősi Zsófia 2, Farkas Adrienn 2, Dudás Dominika 1, Vörös Vivien 2, Frányó Laura 10/4, Rácz Viktória 1, Ábrahám Cintia , Tóth Adrienn , Rácz Petra, Prezenczki Nelli 1
Edző:  Baunok Bernadett-  "Nagyszerűen kezdtük a játékot. Lányaink remekül védekeztek  és gyors ellentámadásokból könnyű gólokat szereztek. Végig szoros, kiélezett mérkőzésen az utolsó negyedórában, a döntő szituációkban, sorozatosan rossz döntéseket hoztunk. Kicsit koncentráltabb játékkal a jövőben sikeresebbek lehetünk."  


 Lány Serdülő I.osztály, Kelet
 PC Trade Szegedi NKE- Dabasi KC VSE  21-15 (9-6)
 

PC Trade SZNKE: Jovanov Liliána, Hargitai Norma (kapusok), Kádár Hedvig , Rácz Petra , Prezenczki Nelli 6, Bondár Zsanett 1, Tóth Adrienn 4, Kárász Szimonett 4, Konkoly Zsuzsanna 1/1,  Bozsóki Brigitta , Gyukics Kíra, Simon Boglárka 2, Farkas Adrienn 3.
Edző: Baunok Bernadett- " Az őszi balszerencsés mérkőzés után fűtött bennünket a visszavágás vágya. Első félidőben bravúros kapusteljesítményt nyújtó Jovanov Liliána és a csapatunk védekezése teljesen megzavarta a dobogóért hajtó Dabast. Második játékrészben is jól játszottak lányaink,  tovább tudtuk növeltük előnyünket, így csodálatos meglepetés győzelmet szereztünk. Minden Játékosunknak gratulálunk a győzelemhez!!!"

Bernadett látta (8:30)

Friss híreink

UP hírek: ...

Március 01, 2021

UP hírek: Ifi, ...

Február 26, 2021