UP hírek: Leállás előtti eredményeink.....
November 09, 2020


Nem tudjuk, hogy mi lesz, azt viszont igen, hogy a hétvégén mi volt......


 Az eddig szintén pontveszteség nélkül álló Gyula elleni rangadó mérkőzésre, a héten, Csongrád ellen gyakoroltunk. Nyilván elsőként mindig az adott mérkőzésre koncentrálunk, ám vitathatatlanul már a következő rangadóra készülés is  a fejünkben motoszkált. Lendületesen, hatékonyan támadtunk a Csongrádi Tigrisek ellen, akik azért nevükhöz hűen jól küzdöttek, nem adták könnyen a bőrüket. 
És most ( talán még )jöhet a rangadó!


Lány Serdülő III.osztály K csoport
Tigrisek Csongrádi KSE - PC Trade SZNKE 14-24 ( 7-11 )

PC Trade Szeged: Bacsa Sz., Hargitai N.- András G. 1, Dani Z. 1, Dobó K. 5, Kapás R. 1, Kiss B., Kószó M. 2, Molnár A. 4, Szöllősi F. 6, Tóth S 4.
Edző: Laluska Balázs- "Komoly ellenállásra számítottunk, meg is kaptuk! Döntő volt, hogy a szünet után növelni tudtuk az előnyünket, köszönhetően a hatékonyabb támadásainknak! Rangadóval folytatjuk a bajnokságot, kedden érkezik az eddig hibátlan Gyula."

Az őszi szünet utáni fordulót ott folytatta Miklósné Kocsis Éva 2007-es csapata, ahol abbahagyta: magabiztos győzelmekkel hangolódtunk a bajnokság folytatására. A Siklós ellen, kimagasló kapusteljesítmények támogatták hátulról - az elején még akadozó - mezőnymunkát, hogy aztán a Kistelek ellen, már megnyugodva, simán hozzuk a második mérkőzést is.

Gyermekbajnokság LU15 terület
PC Trade Szegedi NKE – MK Pelikán-Siklós KC 28-7 (15-4)

PC Trade SZNKE: Majoros Gréta, Tóth Fédra (kapusok), Árpási Boglárka 2, Bajusz Boglárka 4, Báló Gréta 2, Barna Izabel 2, Kádár Luca 5, Maczkai Boglárka 2, Rovó Blanka 4, Seres Liza 1, Sohár Noémi 3, Szarvas Csenge, Szerafimovszki Vanda 3.

 

PC Trade Szegedi NKE – Kisteleki KK 28-4 (13-1)

PC Trade SZNKE: Majoros Gréta, Krammer Franciska (kapusok), Árpási Boglárka 4, Bajusz Boglárka 2, Báló Gréta 2, Kádár Luca 4, Maczkai Boglárka, Rovó Blanka 3, Seres Liza 2, Sohár Noémi 3, Szarvas Csenge 5, Szerafimovszki Vanda 3.
Edző: Miklósné Kocsis Éva - " Siklós ellen kicsit dekoncentráltan kezdtünk, technikai hibák, kimaradt helyzetek, védekezési hibák. Utána viszont szépen beindultunk, és percről-percre növelve előnyünket, magabiztos győzelmet arattunk. Ki kell emelnem kapusaim teljesítményét, akik sok védéssel járultak hozzá győzelmünkhöz. A Kistelek ellen már kevesebb hibával játszottunk. Barna Iza orr sérülése miatt, új felállásban álltunk fel, ami egyáltalán nem zavarta meg a lányokat. Külön öröm számomra, hogy minden poszton gólerősek tudunk lenni, és ezen a játéknapon is minden játékosom gólokkal járult hozzá a sikerhez."

Fekete-fehér... Egy viszonylag izgalmas és utána egy teljesen ellentétes mérkőzést játszott a hétvégén Buchholcz-Huba Dóra 2008-as csapata. Lassan vettük fel a ritmust a Hódmezővásárhely ellen, körülményessé vált a játékunk de így is nyerni tudtunk. Aztán játszottunk egy értékelhetetlen sok-kevés mérkőzést a Szentes ellen. Bár nem aratott osztatlan sikert, de lányaink természetesen megtisztelték ellenfelüket annyira, hogy komolyan vették a második mérkőzést is, építkezni viszont csak az elsőből tudunk. 

Laluska Balázs 2009-es fiataljai is ugyanebben a korosztályban mérettettek meg és nagyon elégedettek lehetünk a mutatott játékkal. Az igen erős Algyő ellen támadásban picit pontatlanok voltunk de a Szentes ellen a lőtt gólok mellett a jó védekezéssel is elégedettek lehettünk.


Gyermekbajnokság LU13 

Hódmezővásárhelyi LKC - PC Trade Szeged NKE 12-15 (7-6)
 PC Trade SZNKE - Szentesi FKC 31-1 (19-0)

Bakos Fanni, Farkas Anna, Igaz Léna, Kapás Laura, Kassai Tímea, Kocsis Regina, Lakos Nikolett, Majoros Szofi, Molnár Emese, Péter Rebeka, Rácz Lilla, Sávai Lili, Szabó Blanka, Szécsi Szintia
Edző: Buchholcz-Huba Dóra- " Az első mérkőzésen nem tudtuk átvinni azt  a hitet, lendületet, akaratot és alázatot, ami az egész csapatot jellemzi július 19.óta. Lassan, körülményesen játszottunk de nyertünk. A második meccsen a Szentes edzője kérdőre vont - nem szép stílusban! - , hogy nullára akarjuk-e verni őket? Hiába, mindig tanul az ember...."


PC Trade SZNKE 2009 - FKSE-Algyő  11-19 ( 5-9 )
Szentesi FKC - PC Trade SZNKE 2009 6-16 ( 5-8 )


PC Trade Szeged 2009: Gulyás A., Lajos A.- Ambrus G., Boros L., Király S., Kocsis B., Kovács F., Köteles-Baunok I., Laluska E., Milencovici I., Oltványi M., Volford T.
Edző: Laluska Balázs: " Fiatal csapatunk jól küzdött az Algyő ellen, a befejezéseknél voltunk kicsit pontatlanok. A Szentes ellen a győzelem mellett a kevés kapott gólnak örülhettünk. Elégedett vagyok mindkét mérkőzéssel!"Szintén kiemelkedni látszik U11-es korosztályunk a saját korcsoportjából. Az eredetileg Miklósné Kocsis Éva által versenyeztetett lányokat a hétvégén Laluska Balázs dirigálta, aki ugyancsak elégedett volt a mutatott játékkal. 
Csak így tovább!


Gyermekbajnokság, LU11

PC Trade Szeged - Makói KC
PC Trade Szeged - TVSC Sándorfalva

PC Trade Szeged: Balogh B., Weszelovszki M.- Bodó-Kispál S., Forgó N., Gaál-Lajtos B., Haumann H., Hermán A., Horváth B., Kakuk L., Kiss K., Kovács R., Rácz H., Szögi Sz., Sztojkó E., Tóth B., Weszelovszky K.
Laluska Balázs: "A Makó és a Sándorfalva ellen is szemet gyönyörködtető játékot láttam. Büszke vagyok, hogy ez a korosztályunk is kiemelkedik a mezőnyből. Folyamatos fejlődés a célunk továbbra is!"