UP hírek: Könnyű győzelem a rangadón
Január 31, 2021

Megőrizte veretlenségét Laluska Balázs serdülő III.csapata

Laluska Balázsék Szegeden, míg Baunok Bernadették Békéscsabán játszották soron következő fordulóikat.
 
I.osztályú csapataink nehéz helyzetben voltak, hiszen a felnőtt bajnokságban is az I.osztályban szereplő, Békéscsaba, utánpótlás csapataival kellett megméretkezzünk. Egyik fronton sem mi voltunk a mérkőzés esélyesei de próbáltunk mindent megtenni a győzelemért. Kiemelkedő volt az ifjúsági meccsen Szabó Leila parádés teljesítménye, azonban ez is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy szorosabb eredményt érjünk el. Voltak jó periódusaink, ám keménységben elmaradtunk ellenfelünktől, ráadásul kimagaslóan védett a Békéscsaba kapusa, akin egész meccsen nem  találtunk fogást.
Serdülő csapatunk játékába is a vártnál kicsivel több hiba csúszott, elmaradtak az egyéni jó teljesítmények is. 

Panaszra nincs okunk, megyünk tovább, ahogy eddig is tettük és tanulunk a hibákból. 


Női Ifjúsági I.osztály, Kelet
Békéscsaba- Trade Szegedi NKE 37-20 (16-7)                              

PC Trade Szeged: Porobic Zoé, Jovanov Liliána (kapusok), Szabó Leila 10/4, Szöllősi Zsófia 2, Farkas Adrienn 4 , Dudás Dominika , Vörös Vivien 3, Rácz Viktória , Ábrahám Cintia , Tóth Adrienn 1, Rácz Petra, Kárász Szimonett
Edző: Baunok Bernadett- "Jellemző volt az egész mérkőzésen, hogy a nagyszerűen védő kapusuk ellen, a távoli zónából való lövéseknél,  nehezen találtuk a jó megoldásokat. Lövőinknek és irányítóinknak eredményesebbnek kell lenniük ahhoz, hogy jobb eredményt érjünk el. Igyekszünk fiatal játékosainkat is egyre több szerephez juttatni, kicsit még nehezen alkalmazkodnak a fizikálisan erősebb, gyorsabb ifjúsági mérkőzésekhez, de azon dolgozunk, hogy még jobbak, bátrabbak legyenek. Csapatunk védekezésében és a támadásainknál is helyenként nagyon szép, eredményes dolgokat láttam. Bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken nagyobb számban alkalmazzák Játékosaink a kemény védekezést és eredményesebbek leszünk támadásban is."

Lány Serdülő I.osztály, Kelet
Békéscsaba- PC Trade Szegedi NKE 26-19 (15-11)  

PC Trade Szeged: Budai Boglárka, Hargitai Norma (kapusok), Gyukics Kíra, Rácz Petra 1, Prezenczki Nelli 4, Bondár Zsanett 2, Tóth Adrienn 3, Kárász Szimonett 2, Konkoly Zsuzsanna 3/3, Kádár Hedvig 2, Bozsóki Brigitta , Simon Boglárka 1, Farkas Adrienn 1.
Edző:  Baunok Bernadett- "Mind védekezésben, mind támadásban többet vártunk Csapatunktól. Sajnos, nem tudtuk folytatni az elmúlt fordulóban mutatott idegenbeli jó játékunkat. Hiányoztak az egyéni jó teljesítmények. Ügyes, jó játékosaink vannak, számítunk a jobb játékra."
A vártnál könnyebben sikerült a serdülő III. osztály rangadója Laluska Balázséknak. A tabella I. és II. helyezettje találkozott csütörtökön, ahol a mieink veretlenül, míg a Gyula két vereséggel állt a mérkőzés előtt. Lányaink megfelelő komolysággal játszottak az első pillanattól fogva, jó védekezésből könnyű gólokat szereztünk, nagyon jól működött a kapcsolat a külső játékosok és a beálló között.
Megérdemelten nyertünk és így  bebiztosítottuk vezető pozíciónkat a tabellán.
Bravó lányok!

Lány Serdülő III.osztály K csoport
PC Trade SZNKE - Gyulasport NKFT 34-16 ( 15-6 )

PC Trade Szeged: Bacsa Szilvia - Bajusz Anna 3, Dani Zita 3, Détári Kata, Dobó Kitti 5, Fehér Brigitta, Hámori Zsuzsanna 6, Kószó Milla 5, Molnár Adélia 3, Szöllősi Fanni 4, Tanács Petra 1, Tóth Amina 1, Tóth Sára 3.
Edző: Laluska Balázs- " A mérkőzés jó visszajelzése volt a januári kemény munkánknak! Remek védekezés után gyorsan érkeztünk az ellenfél kapujához és magas százalékkal sikerültek a befejezéseink is! Ez a futómennyiség lehet az alap a további fejlődéshez! Gratulálok a lányoknak!" 

Friss híreink

UP hírek: ...

Március 01, 2021

UP hírek: Ifi, ...

Február 26, 2021