UP hírek: Csak a SZEGED!
Szeptember 28, 2020

Sorra hozta a héten utánpótlásunk a mérkőzéseket. Több meghatározó játékosát is nélkülözni kényszerült Baunok Bernadett ifjúsági I.osztályú csapata a Pénzügyőr SE elleni mérkőzésen, ezért serdülő korú, fiatal játékosaink most nagyobb szerephez jutottak. Az első félidőben koncentráltan, szépen kézilabdáztunk és teljesen partiban is voltunk ellenfelünkkel. A  második félidő elején viszont beragadtunk, sokat hibáztunk és ez megbosszulta magát: ellenfelünk elhúzott. Ahogy sikerült lenyugodnunk és rendezni sorainkat, ismét magunkra találtunk de az a bizonyos rövidzárlat sajnos meghatározta a mérkőzés végkimenetelét.

A Pénzügyőr ellen, serdülő I. osztályú csapatunk viszont bravúrosan,  magabiztosan nyerte a mérkőzést. Lányaink remek játékot, és egyéni teljesítményeket produkálva egyszerűen állva hagyták ellenfelüket. A mérkőzés elején akadtak ugyan gondok a védekezéssel, amit a támadásban sikerült helyrehoztunk. Az apró döccenések finomítása után viszont tényleg egy nagyszerű játék következett, csapatunk szárnyalásának csak a mérkőzés végét jelző sípszó tudta útját állni. 
Gratulálunk mindenkinek!


Női Ifjúsági I.osztály, Kelet
Pénzügyőr SE- PC Trade Szegedi NKE 33-28 (13-13)          
     

PC Trade Szeged:  Porobic Zoé, Budai Boglárka (kapusok), Szabó Leila 3, Szöllősi Zsófia 6/1, Ábrahám Cintia, Dudás Dominika 9/3, Vörös Vivien 2,  Farkas Adrienn 5, Rácz Viktória, Tóth Adrienn1, Prezenczki Nelli 2, Kárász Szimonetta, Tóth Sarolta
Edző:Baunok Bernadett- " Az első félidőben támadásban és védekezésben egyaránt jól játszottak Lányaink a jó erőkből álló hazaiak ellen. Szünet után 13 perces rövidzárlat következett. Védekezésünk teljesen szétesett és támadásainkat is technikai hibák, pontatlan befejezések jellemezték. Ezután rendeztünk sorainkat és ismét ügyesen játszott Csapatunk. Érezhető volt a két csapat közt, hogy Játékosaink fiatalabbak voltak és fizikálisan is előrébb járt a pesti csapat. Elkeseredésre nincs okunk, igyekszünk tovább fejlődni és kevesebb hibát véteni az elkövetkező mérkőzéseken."


Lány Serdülő I.osztály, Kelet
PC Trade Szegedi NKE 23-31 (10-16)

PC Trdae Szeged:  Horvát Réka, Jovanov Liliána (kapusok), Gyukics Kíra 1, Rácz Petra 1/1, Prezenczki Nelli 4, Bondár Zsanett 2, Farkas Adrienn 2, Tóth Adrienn 3, Kárász Szimonett 4, Simon Boglárka 2/1 , Konkoly Zsuzsanna 10/2, Kádár Hedvig 1, Bozsóki Brigitta 1
Edző:  Baunok Bernadett- " Több hibát vétettünk a mérkőzés első harmadában védekezésben, de jó egyéni teljesítményekkel sikerült támadásban javítanunk. Még az első félidőben rendeződött védekezésünk, nagy hajrával, jó játékkal, szép eredménnyel mentünk pihenni. Lányaink a második félidőben folytatták nagyszerű játékukat. Megint csak ámultam Csapatunk teljesítményétől. Külön öröm, hogy minden mezőnyjátékosunknak sikerült gólt lőni, ez is mutatja csapatként is nagyszerűen funkcionált ma minden. Bravúrnak tartjuk győzelmünket. Óriási elismerés Minden Játékosunknak!"

Ringbe léptek a héten Laluska Balázs 2006-os  lányai is: először serdülő III. osztályban hoztuk a számunkra ezen a szinten már kötelező győzelmet, majd saját korosztályunkban, az U15 I.osztályban léptünk pályára Debrecenben,  Debrecen ellen. Nem ígérkezett könnyűnek a mérkőzés de betartották a lányok a kért taktikai utasításokat, pár percet leszámítva, majdnem végig uralni tudtuk a meccset és így meglett, amiért mentünk: elhoztuk a győzelmi pontokat. 
Ügyesek voltatok lányok!

Lány Serdülő III. osztály K csoport
Köröstarcsai DSE - PC Trade Szegedi NKE 5 - 45 ( 2 - 24 )

PC Trade Szeged: Hargitai N. - András G. 5, Bajusz A. 3., Détári K., Dobó K. 4, Kapás R. 4, Kószó M. 10, Szöllősi F. 7, Tanács P. 3, Tóth A. 9.
Edző: Laluska Balázs- "Egyértelmű a célunk: valamennyi benevezett játékosunk szerepeltetésével, minden meccset szeretnénk megnyerni! Tettünk egy újabb lépést a bajnoki cím felé."


Gyermekbajnokság LU15- I. osztály, Kelet
Debreceni Sportcentrum - PC Szegedi NKE 15 - 18 ( 5 - 9 )

PC Trade Szeged: Hargitai N., Horvát R.- András G. 4, Bajusz A., Dani Z. 1, Dobó K. 2, Kapás R. 2, Konkoly Zs. 3, Kószó M. 3, Réti B. 1, Szöllősi F., Tóth A. 1, Tóth S., Vadkerti L. 1.
Edző: Laluska Balázs- "Nagyon elégedett vagyok! A zárt és a nyitott védekezésünk is szinte tökéletesen működött. Az első és az utolsó 5 percet leszámítva, uraltuk a mérkőzést! Nagyon jó egységet alkotnak a lányok, bár jó lenne, ha örülni is tudnának a győzelmek után! Ebben is igyekszünk fejlődni!"

Az első mérkőzésen mutatott kis megingástól eltekintve, könnyedén hozta a hétvégi győzelmi pontokat Miklósné Kocsis Éva 2007-es csapata is az idősebbek bajnokságában. A szokatlan felállásban játszó lányok idegesen kezdtek de egy félidőnyi gyengélkedés után helyrebillent a rend a fejekben és jött ennek megfelelően az eredmény is. A második meccsen különösebb erőfeszítés nélkül sikerült nyernünk, eredményes védekezés után sorra lőttük lerohanásból a gólokat de a felállt fal ellen sem okozott gondot a játék.
Bravó Gyerekek!

Gyermekbajnokság LU15 területi
PC Trade Szegedi NKE – MK Pelikán-Siklós KC 30-16 (13-12)

PC Trade SZNKE: Tóth Fédra, Krammer Franciska (kapusok), Árpási Boglárka 1, Bajusz Boglárka 2, Báló Gréta, Barna Izabel 3, Gyuris Eszter 2, Kádár Luca 2, Maczkai Boglárka 1, Rovó Blanka 3, Seres Liza 2, Sohár Noémi 5, Szarvas Csenge 3, Szerafimovszki Vanda 6.

Kiskunhalas UKSC – PC Trade Szegedi NKE 8-30 (3-17)

PC Trade SZNKE: Tóth Fédra, Krammer Franciska (kapusok), Árpási Boglárka, Bajusz Boglárka 5, Báló Gréta 1, Barna Izabel 3, Gyuris Eszter 2, Kádár Luca 5, Maczkai Boglárka 1, Rovó Blanka 1, Seres Liza 2, Sohár Noémi 3, Szarvas Csenge 3, Szerafimovszki Vanda 4.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Az első mérkőzésen idegesen kezdtünk, aminek következtében jöttek a technikai hibák. Ahogy sikerült megnyugodnunk, pontossá váltak az átadások és javult a helyzet kihasználás is. A második sornál érződött még az összeszokottság hiánya, új felállásban játszottunk, sok hiba volt a védekezésben. A második félidőben eredményesen tudtunk támadni a hatos falas védekezés ellen, és a védekezésünk is sokkal jobb volt. A Kiskunhalas ellen nagy lendülettel játszottunk. Jó védekezésből sok indítás gólt tudtunk lőni. Felállt fal elleni játék is jól működött. Minden játékos hozzátett a mérkőzéshez. Külön öröm számomra, hogy minden mezőnyjátékosom eredményes volt a hétvégén."

Hatalmas különbséggel hozták a meccseiket U13-as korosztályban indított csapataink. Buchholcz-Huba Dóra 2008-as születésű lányainak az ilyen mérkőzések csak átmozgatásnak jók, szakmailag nem nagyon lehet értékelni,  a Miklós Dániel és Laluska Balázs által irányított, 2009-es születésű lányainak viszont jó tanulási lehetőség ez a bajnokság. Korát meghazudtoló módon játszott fiatal kis együttesünk, akik az idősebb társaikhoz hasonlóan, szintén könnyen hozták a mérkőzéseiket.
Szép volt lányok!

Gyermekbajnokság LU13 Orosháza 

PC Trade Szegedi NKE - KSZSE 45-3 (24-3)
PC Trade Szegedi NKE - Tompa 37:3 (20-2)

PC Trade Szeged: Bakos Fanni, Farkas Anna, Farkas Nóra, Kassai Tímea, Lakos Nikoletta, Majoros Szofi,
Molnár Emese, Mórocz Hanna, Papp Boglárka, Rácz Lilla, Sávai Lili, Szécsi Szintia, Magony Janka, Kocsis Regina, Szabó Blanka, Kapás Laura
Edző: Buchholcz-Huba Dóra- "A hétvégi fordulónak a sok tavalyi fordulóhoz hasonlóan, nem sok sportértéke volt.Azt azonban kijelenthetjük,egy szenzációs csapatépítő nap áll mögöttünk.Mosoly,jókedv és mozgás!"

PC Trade Szegedi NKE 2009 – OXXO ENERGY OROSHÁZI NŐI KÉZILABDA CLUB  17-15  (11 – 5)    
TOMPAI SE – PC Trade Szegedi NKE 2009  6-30  (1 – 14)     

PC Trade Szeged:  AMBRUS GERDA, BOGDÁN ORSOLYA, BOROS LÍVIA, FEHÉR ELEONÓRA, GULYÁS ADÉL, KIRÁLY SÁRA, KOCSIS KAROLA, KOLLÁR KATA, KÖTELES-BAUNOK IVETT, LALUSKA ELZA, MAKRA IZABELLA, MILENCOVICI IOVANA, OLTVÁNYI MIRA, VOLFORD TEKLA
Edző: MIKLÓS DÁNIEL- " Az első mérkőzés első félidejében lendületesen játszottunk. A második félidőben a hatos falas védekezés még elég sok gondot okozott, és az ellene való támadás is.  A második mérkőzésen felszabadultan játszottak a lányok."

Friss híreink

UP hírek: Minden ...

Október 05, 2020

Simán, de nem ...

Szeptember 28, 2020