UP hírek: A rögös út is lehet szép
Február 19, 2021
Pontatlanul de hatalmas szívvel játszott ifjúsági csapatunk, ami ugyancsak jól jött most Kecskeméten. Egy végletekig kiélezett, idegenbeli mérkőzésen erre szükségünk is volt, hiszen végig fej-fej mellett haladtak a csapatok és a koncentráció sajnos nem volt erősségünk ezen a napon. Összességében jól küzdöttünk, helyén volt a szívünk és örülünk ennek az egy pontnak is.

Női Ifjúsági I.osztály Kelet
Kecskemét- Trade Szegedi NKE 24-24 (10-8)                                                                            

PC Trade Szeged:  Porobic Zoé, Budai Boglárka (kapusok), Szabó Leila 3, Farkas Adrienn 3, Dudás Dominika 2, Vörös Vivien 3, Frányó Laura 10/2, Ábrahám Cintia , Tóth Adrienn, Prezenczki Nelli, Kárász Szimonett 1, Balog Dóra 1, Szöllősi Zsófi 1, Rácz Viktória.                                                                      
Edző:  Baunok Bernadett- "Végig kiélezett szoros mérkőzést vívtunk. Lett volna lehetőségünk lezárni a meccset, de ehhez még bátrabban, koncentráltabban kell játszanunk. Úgy gondoljuk, hogy fontos, értékes pontot szereztünk idegenben."               
Nehéz kötelező győzelmet arattak serdülőink a városi rivális KSZSE ellen. A hetek óta szárnyaló csapatunknak ezen a mérkőzésen jött el az a pillanat, hogy valahogy semmi nem akart sikerülni. Szerencsére azonban nem adtuk fel, vitt előre a szívünk és az első félidő katasztrofális játéka után a második etapban szépen lassan feljöttünk, majd át is vettük a vezetést. A végén győzött a papírforma és jó csapathoz méltóan - igaz nem szép játékkal - hoztuk a kötelező pontokat.
Bravó lányok!!!

Lány Serdülő I.osztály, Kelet
KSZSE- PC Trade Szegedi NKE 17-20 (12-8)    
      

PC Trade Szeged: Jovanov Liliána, Hargitai Norma (kapusok), Kádár Hedvig, Rácz Petra , Prezenczki Nelli, Bondár Zsanett , Tóth Adrienn 2, Kárász Szimonett 5, Konkoly Zsuzsanna 11/5,  Bozsóki Brigitta , Gyukics Kíra, Simon Boglárka, Farkas Adrienn 2.                                                  
Edző:   Baunok Bernadett- "Az elmúlt hetek bravúros teljesítménye után, törvényszerű volt, hogy a kötelező győzelem nehézségeket fog okozni serdülő Játékosainknak. Gyenge első félidő után a második játékrészben feljavult védekezésünk, nagyon fiatal Hargitai Norma kapuskánk és Konkoly Zsuzsi" vezérletével magunk javára fordítottuk a mérkőzést.
Igaz a végeredmény nem ezt tükrözi, de kicsit nehezen lendült bele a mérkőzésbe Laluska Balázs serdülő csapata. Az első félidőben produkált játék akadozása ellenére nekünk állt a zászló, a szünetre ötgólos előnnyel mehettünk az öltözőbe. A második félidőben jobb, a tőlünk már megszokott ritmusban játszottunk, így előnyünket növelve, könnyen nyertük a mérkőzést. Jó felkészülés volt ez a hétvégi U15-ös fordulóra.

Lány Serdülő III.osztály K csoport
Bácsalmási PVSE - PC Trade SZNKE  13 - 36 ( 6-11 )

PC Trade Szeged: Bacsa Sz., Krammer F.- Dani Z. 4, Détári K., Dobó K. 3, Fehér B., Kószó M. 10, Molnár A. 5, Tanács P. 1, Tóth A. 5, Tóth S. 8.
Edző: Laluska Balázs- " Nyögvenyelős első félidőt követően ritmust váltottunk és bedaráltuk ellenfelünket. Egy lépéssel közelebb kerültünk a célunkhoz!"

Friss híreink

UP hírek: ...

Március 01, 2021

UP hírek: Ifi, ...

Február 26, 2021