UP hírek: Megint csak mi örülhettünk a hétvégén
Október 12, 2020


Egy lépéssel közelebb a csoportgyőzelemhez.


Hódmezővásárhelyen lépett vasárnap pályára Laluska Balázs U15 I.osztály, egyértelműen csoportgyőztes esélyes csapata, akik először a házigazdákkal, majd a Kisvárdával mérkőztek. 
A Kisvárdával könnyű mérkőzést játszottunk viszont a hazai Hódmezővásárhely ellen, majdnem megvertük saját  magunkat. 
Nem kezdtünk jól- mondhatni- és a folytatás sem a megszokottként sikeredett. Tőlünk szokatlanul, teljesen dekoncentráltak voltunk, nem működött sem a támadás, sem a védekezés így nem is csoda, hogy nem nekünk állt a meccsen zászló. A szerencse sem állt mellettünk: kimaradtak a helyzeteink, heteseink, rengeteg kapufát lőttünk.
De! Egy csapat nagyságát mutatja, hogy nem adja fel, hisz magában, küzd a végsőkig és hátrányból is fel tud állni!
Egészen a második félidő közepéig futottunk az eredmény után, majd felzárkóztunk és végül megfordítottuk az eredményt. Az igaz, hogy nem egy hátradőlős, laza mérkőzést játszottunk de így, a végeredményt és annak útját látva, büszkék lehetünk erre a teljesítményre is!

Könnyebbre sikerültek a győzelmek Miklósné Kocsis Éva, szintén csoportgyőztes esélyekkel induló, 2007-es lányainak az LU15 területi fordulón, bár a második mérkőzésen, itt is beragadt a csapatunk. A Tisza Volán ellen megingás nélkül egy futós meccset játszottunk, majd a Pécs ellen egy jó kezdés után megtorpantunk. Szerencsére helyén volt a szívünk és nem tartott sokáig a rövidzárlat, így győzelmi szériánkat, ezen a hétvégén is,  folytattuk.


Gyermekbajnokság LU 15 I.osztály, Kelet
Hódmezővásárhelyi LKC - PC Trade SZNKE 17 - 19 ( 11 - 9 )

PC Trade Szeged: Bacsa Sz., Hargitai N.( kapusok )- András G., Bajusz A. 2, Dani Z. 1, Dobó K., Kapás R. 1, Konkoly Zs. 8, Molnár A., Réti B. 2, Szöllősi F., Tóth A., Tóth S. 1, Vadkerti L. 4.

Kisvárda - PC Trade SZNKE 9 - 30 ( 4 - 12 )

PC Trade Szeged: Hargitai N., Horvát R.( kapusok )- András G. 1, Dani Z. 4, Dobó K. 2, Kapás R. 2, Konkoly Zs. 7, Molnár A. 1, Réti B. 4, Szöllősi F. 2, Tanács P. 1, Tóth A. 1, Tóth S. 2, Vadkerti L. 3.
Edző: Laluska Balázs - "Valami volt a levegőben, nem koncentráltunk eléggé az első félidőben.  A felelősség az enyém, ugyanakkor valami azt súgja, hogy ez még hasznunkra válik a jövőben. Az összeszedett hátrányt higgadtan, tudatosan dolgozták le a lányok, majd fordítani is sikerült nekik a legfontosabb pillanatban! A Kisvárda ellen a kiváló védekezésnek és gyors góljainknak köszönhetően nagy különbségű győzelmet ünnepelhettünk."


Gyermekbajnokság LU15 területi
Tisza Volán SC – PC Trade Szegedi NKE 9-37 (5-18)

PC Trade SZNKE: Majoros Gréta, Tóth Fédra (kapusok), Árpási Boglárka, Bajusz Boglárka 1, Barna Izabel 3, Gyuris Eszter 3, Kádár Luca 3, Kollár Kitti 3, Maczkai Boglárka 3, Rovó Blanka 7, Seres Liza 1, Sohár Noémi 3, Szarvas Csenge 4, Szerafimovszki Vanda 6.

PC Trade Szegedi NKE – PSN Zrt. 24-15 (16-11)

PC Trade SZNKE: Majoros Gréta, Tóth Fédra (kapusok), Árpási Boglárka 1, Bajusz Boglárka 2, Barna Izabel 3, Gyuris Eszter 2, Kádár Luca 5, Kollár Kitti 1, Maczkai Boglárka 2, Rovó Blanka 6, Sohár Noémi, Szarvas Csenge 1, Szerafimovszki Vanda 1.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " A Tisza Volán ellen nagyon sokat futottunk. Jó védekezésből sok labdát szereztünk, amit gyors lerohanásokkal be is fejeztünk. Igyekeztem egyforma játékidőt biztosítani játékosaimnak, mert megint dupláznunk kellett. A Pécs ellen jól kezdtünk, sorcserénél viszont kicsit visszaestünk. Nem voltam megelégedve a védekezéssel, nem voltak meg a besegítések egymásnak. A második félidőben 7 percig kellett várnunk  az első gólunkra, addig körbelőttük a kapufát. Mivel az átlövéseink nem sikerültek, betörésekkel kellett próbálkoznunk a hatosfalas védekezés ellen is, ami viszont jól működött."
Saját korosztályban lépett pályára szombaton Buchholcz-Huba Dóra 2008-as, eggyel feljebb pedig, Laluska Balázs 2009-es csapata az U13-as mórahalmi fordulón. Tehetséges fiataljaink nagy gólkülönbségekkel hozták a mérkőzéseiket, sőt, 2009-es csapatunkban a kapusok még mezőnyjátékosként is brillíroztak. Mind a 2008-as, mind a 2009-es születésű lányainkon látszik, hogy minőségi munkát végeznek; csak így tovább!

Gyermekbajnokság, LU13

PC Trade SZNKE - TVSC S-B-M  34-5  (17-3)
PC Trade SZNKE - Hódmezővásárhelyi LKC  21:9 (8-4)


PC Trade Szeged:  Bakos Fanni, Farkas Anna, Farkas Nóra, Igaz Léna, Kapás Laura, Kassai Tímea, Kocsis Regina, Lakos Nikoletta,, Majoros Szofi, Molnár Emese, Mórocz Hanna, Péter Rebeka, Rácz Lilla, Szabó Blanka, Szécsi Szintia
Edző: Buchholcz-Huba Dóra- "Önmagunkhoz képest nem játszottunk jól, főleg a védekezésünk akadozott, ezen sokat kell javítanunk. Másik fontos feladatunk, hogy a támadásainkat pontosítsuk, gyorsítsuk."


TVSC S-B-M - PC Trade SZNKE 2009  9 - 20 ( 4 - 9 )
PC Trade SZNKE 2009 - KSZSE  23 - 7 ( 13 - 4 )

PC Trade Szeged: Ambrus G., Bogdán O., Gulyás A., Király S., Kocsis K., Kollár K., Kovács F., Köteles-Baunok I., Lajos A., Laluska E., Makra I., Milencovici I., Oltványi M.
Edző: Laluska Balázs- " A csapat rendkívül összeszedett játékot mutatott be Bogdán Orsi vezérletével! Kapusaim elvitték a show-t, mezőnyjátékosként is parádéztak! Szépen fejlődik ez a korosztályunk is, idősebbek között versenyezve hasznos tapasztalatokat szereznek!"
Miklósné Kocsis Éva vezérletével, vasárnap idén először lépett pályára  U11-es csapatunk, akik korukat meghazudtoló módon kézilabdáztak. Jó védekezés után gyors lerohanásokkal szereztünk gólokat de a felállt fal elleni játék sem okozott gondot.
Üdv a fedélzeten lányok!

Gyermekbajnokság LU11

FKSE Algyő - PC Trade Szeged
PC Trade Szeged - Bácsbokodi NKSE

PC-Trade SZNKE: Balogh Brigitta, Bodó-Kispál Sára, Forgó Noémi, Haumann Hanna, Hermán Aisa, Horváth Bettina, Kakuk Liza, Kiss Katinka, Kovács Regina, Nagy Jázmin, Rácz Hella, Szabó Luca, Szögi Szonja, Weszelovszky Kíra, Tóth Blanka.
Edző: Miklósné Kocsis Éva-" Hétvégén elkezdtük az U11-es bajnokságot is. Két mérkőzést játszottunk az FKSE-Algyő és a Bácsbokod csapata ellen. Idén ebben a korosztályban nincs eredmény számlálás. A lányok ügyesen játszottak, jól működött a 3-2-1-es védekezés. Sok labdaszerzésből, gyors lerohanásokkal, sok gólt szereztünk. A felállt fal elleni játéknál már nemcsak egyéni játékot láthattunk, hanem szépen működtek a páros kapcsolatok is."

 

Friss híreink

UP hírek: Minden ...

Október 05, 2020

Simán, de nem ...

Szeptember 28, 2020