UP hírek- Múlt heti utózöngék
Március 01, 2020

Az ifjúsági III.osztályú bajnokság éllovasánál, Csorváson vendégeskedtünk hétvégén, akik az őszi szegedi vereség után nyilván mindenképp vissza akartak vágni. Nem is ért minket meglepetésként a hazai csapat elszántsága, ennek ellenére az első félidőt megint nagyon álmosan kezdtük. A szünetben Baunok Bernadett összerázta a társaságot, akik a másofik félidőre megint egy extrát nyújtottak. Sajnos felőrölt bennünket a hatalmas fizikumbeli különbség, valamint az első félidő hátrányának ledolgozása, így a hazai pálya minden előnyét élvező csapat győzelmével ért véget a mérkőzés.

Női Ifjúsági III.osztály Dél-Kelet
Csorvási SK - PC Trade Szeged 35-34 (20-15)

Jován Édua, Budai Boglárka (kapusok),Gyukics Kíra 2, Rácz Petra 3, Prezenczki Nelli 7/2, Farkas Adrienn 7, Kárász Szimonett 7/1, Kádár Hedvig, Bondár Zsanett 7, Finsztál Janka, Bozsóky Brigitta, Martonosi Flóra, Vreckó Enéh 1.
Edző: Baunok Bernadett- " Nagyon sok gólt kaptunk az első félidőben, nem igazán állt össze a védekezésünk és kapusaink sem értek sok labdába az idősebb, jóval nagyobb fizikumú ellenfelünkkel szemben. A szünet után nagyon jól játszottak Játékosaink, véleményem szerint pontot érdemelt volna Csapatunk, a hazai pálya minden előnyét élvező bajnokesélyes ellen."


Hódmezővásárhelyre utazott vasárnap mindkét U13-as csapatunk. 
Miklósné Kocsis Éva lányai, saját korosztályukban indulva, a tőlük már elvárt, könnyű győzelmeket hozták. Számukra ezek a mérkőzések nem kihívások.
Buchholcz- Huba Dóra tanítványainak viszont jó erőfelmérő ez a bajnokság, hiszen fiatalabbként, az idősebbek közt indulva, tudnak jó mérkőzéseket játszani. Így volt ez a mostani hétvégén is: az első mérkőzést könnyen nyertük, míg a második kiélezett küzdelmet hozott. Sajnos eredmény tekintetében alulmaradtunk, ám a mi szemünkben győzelmet érő mérkőzés volt.


Gyermekbajnokság LU13 C csoport, Hódmezővásárhely

PC Trade Szeged I. – Hódmezővásárhelyi LKC 23-6 (14-3)
PC Trade Szeged I. – Eubility Group Békéscsabai ENKSE 30-19 (14-9)

PC Trade Szeged I.: Majoros Gréta, Tóth Fédra (kapusok), Kollár Kitti, Réti Bíborka, Vadkerti Luca, Szerafimovszki Vanda, Kádár Luca, Sohár Noémi, Báló Gréta, Szarvas Csenge, Barna Izabel, Bajusz Boglárka.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Betegségek miatt nem tudtunk most teljes kerettel felállni, viszont akik ott voltak, nagyon elszántan és fegyelmezetten kézilabdáztak. Ma igazi csapategységet alkottak a lányok, egymást segítve és kiszolgálva oldották meg a rájuk bízott feladatokat. Minden játékosom nagyon hasznos tagja volt ma csapatunknak."


Szeghalmi NKC - PC Trade Szeged II. 19-36 (10-18)
PC Trade Szeged II. - HLKC 24-25 (11-14)

PC Trade Szeged II.:Farkas Nóra, Igaz Léna, Kassai Tímea, Krammer Franciska, Magony Janka, Majoros Szofi, Rácz Lilla, Szécsi Szintia, Perényi Vivien
Edző: Buchholcz-Huba Dóra- "Megfogyva bár,de törve nem! Kilenc játékosom volt hadrafogható a vasárnapi játéknapon. Az első mérkőzésen könnyed, laza játékkal fektettük két vállra a Szeghalom csapatát. A második összecsapás már kiélezett, férfias, kemény játékot hozott, mely végén a hazai pálya győzelemhez segítette ellenfelünket. Megérdemeltük volna, hogy egy ponttal gazdagabban térjünk haza.
Büszke vagyok a lányokra!


Hazai rendezésű fordulója volt U11-es csapatainknak a Fodor Élelmiszeripari Szakiskolában, ahol Laluska Balázs és Miklós Dániel lányai az összes mérkőzésüket megnyerték. 
NEON csapatunkat elsősorban a nagyon jól védő Lajos Anikó tartotta partiban, aki parádés védésekkel kápráztatta el a közönséget, majd a meccs előrehaladtával, a többiek is koncentráltabbá váltak és felnőttek a feladathoz. A második mérkőzés végére eléggé elfáradtunk, szerencsére azonban a szíve mindenkinek a helyén volt, így két győzelemmel zártuk a vasárnapot.
PINK csapatunknál is akadozott picit a gépezet, nem a megszokott határozottságot láttuk lányainkon, ennek ellenére ők is hozták mérkőzéseiket. Szerencsére  mindig akadt olyan, aki átlendítette a holtponton a csapatot, így ha nem is hibátlan játékkal de így is maximális pontszámot tudhatunk magunkénak.


Gyermekbajnokság LU11 C csoport, Szeged

 

GYOMAENDRŐDI NKSE – PC TRADE SZEGED NEON   (6 – 8)    12 – 16
PC TRADE SZEGED NEON – OXXO ENERGY OROSHÁZI NŐI KÉZILABDA CLUB I.    (8 – 5)    16 – 13

 PC Trade Szeged NEON:  LAJOS ANIKÓ (kapus), FEHÉR ELENÓRA, KOCSIS KAROLA, OLTVÁNYI MIRA, BOROS LÍVIA, RÁCZ HELLA, SZTOJKÓ EVELIN, KOVÁCS FLÓRA, STRIFLER HELGA, WESZELOVSZKY MIRA
Edző: MIKLÓS DÁNIEL- " Az első mérkőzésen álmosan kezdtünk nehezen lendültünk bele a játékba, legfőképp a védekezéssel voltak gondok. A második mérkőzésen már jobban játszottunk, ahol a védekezés is hellyel közzel jól működött."


PC TRADE Szeged PINK - Hódmezővásárhelyi LKC 20-18 ( 9-11 )
PC TRADE Szeged PINK - Békéscsaba DKSE I. 18-15 ( 6-4 )

PC Trade Szeged PINK: Ambrus Gerda, Bogdán Orsolya, Forgó Noémi, Hermán Aisa, Kakuk Liza, Kiss Katinka, Kollár Kata, Köteles-Baunok Ivett, Laluska Elza, Makra Iza, Mateas Isabelle, Milencovici Iovana, Szögi Szonja, Volford Tekla
Edző: Laluska Balázs- "Két komoly ellenféllel csaptunk össze. A győzelmeknek örülhetünk, a teljesítményünknek kevésbé. Fel kell ráznom a lányokat- elsősorban koncentrációban -, hogy tovább tudjanak fejlődni. "

Friss híreink

Csonka szezont ...

Április 08, 2020

Nőnapi győzelem, ...

Március 10, 2020

Kézilabda? Az ...

Március 05, 2020