UP hírek: Jöttek végre a pontok!
Február 12, 2021

Sikerült a pontszerzés az MTK ellen!

Áttörést értünk el végre ifjúsági együttesünkkel, akik már nagyon megérdemelték a pontszerzést. Sajnos azért most sem tudtuk tartani magunkat a meccs végéig és a szinte tökéletes első félidőt követően, magunkra engedtük ellenfelünket, végül a meccs lefújása előtt pár perccel, az MTK át is vette a vezetést. Érthetetlen módon kapkodtunk, hibát hibára halmoztunk, szerencsére azért a helyén volt a szívünk és ha nehezen is, de  kicsikartuk azt a fránya 1 pontot a döntetlenért. 

Serdülőink szárnyalnak! Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy működött a védelem, működött a támadás és a kapusok is nagyon jól segítették a védelem munkáját. Végig rendezett volt minden, így egy  rajt-cél győzelemnek köszönhetően, miénk lett a két pont.Női Ifjúsági I.osztály, Kelet
Szegedi NKE- MTK 28-28 (17-10) 
     

PC Trade SZNKE:  Jovanov LIliána, Porobic Zoé (kapusok), Szabó Leila 6, Farkas Adrienn 5, Dudás Dominika 3, Vörös Vivien 1, Frányó Laura 8/3, Ábrahám Cintia , Tóth Adrienn 1, Prezenczki Nelli 3, Bondár Zsanett, Balog Dóra 1
Edző: Baunok Bernadett- "Jól védekeztünk és szép, eredményes támadásaink voltak az első játékrészben. Szünet után sajnos sok technikai hibát vétettünk, pontatlanabbak voltak lövéseink és védekezésben is visszaestünk. Örülünk a pontszerzésnek, Csapatunk már nagyon megérdemelte."   

                          

Lány Serdülő I.osztály, Kelet
PC Trade Szegedi NKE- MTK 33-18 (17-6)

PC Trade SZNKE:  Hargitai Norma, Budai Boglárka (kapusok), Kádár Hedvig , Rácz Petra 4, Prezenczki Nelli 3, Bondár Zsanett 6, Tóth Adrienn 3, Kárász Szimonett 1, Konkoly Zsuzsanna 8/5,  Bozsóki Brigitta , Gyukics Kíra 4, Simon Boglárka 4/1, Farkas Adrienn
Edző:  Baunok Bernadett- "Egész mérkőzésen nagyszerűen játszott Csapatunk mind védekezésben, mind támadásban, kapus teljesítményekkel is elégedettek lehetünk. Sok mérkőzésünk van még,  szeretnénk, ha még tovább fejlődnének játékosaink, ezért igyekszünk mindent megtenni. Lánykáink, ezen a mérkőzésen is jól játszottak, minden dicséret megilleti őket."

Ismét könnyed győzelmet aratott tegnap Laluska Balázs 2006-os csapata, a serdülő III. osztályú, hazai mérkőzésen. Lányaink bátran kézilabdáztak a Mezőtúr ellen, tudatos támadásokat, gyors lerohanásokat és összeszedett védekezést láthattunk tőlük a pályán. Igazi listavezetőként játszottunk!

Lány Serdülő III.osztály
PC Trade SZNKE - Mezőtúri AFC-Syngenta 40-21 ( 19-9 )

PC Trade SZNKE: Bacsa Sz., Krammer F.- Bajusz A. 5, Dani Z. 6, Détári K., Dobó K. 9, Hámori Zs. 8, Kószó M. 2, Tanács P. 2, Tóth A. 6, Tóth S. 2.
Edző: Laluska Balázs- "Jó ritmusban, sok futással, nagy kedvvel kézilabdáztak a lányok, büszke vagyok rájuk! Egyre több tehetségünk bontogatja szárnyait és lépeget a fejlődés útján! Remek egyéni teljesítmények mellett a csapatjáték is kiemelkedő volt!"

Friss híreink

UP hírek: ...

Március 01, 2021

UP hírek: Ifi, ...

Február 26, 2021