Simán, de nem izgalommentesen nyertünk
Szeptember 28, 2020

Második hazai mérkőzésén második győzelmét szerezte meg csapatunk a Pénzügyőr ellen.

A 6. percben még 2-2 állt az eredményjelzőn, majd állva hagytuk a Pénzügyőrt és egy 5-0-ás rohammal a félidő felénél már magabiztos volt az előnyünk. Remekül ment a játék támadásban és védekezésben is, a kapuban Porobic Zoé remekelt, így a szünetben megnyugtató, 7 gólos előnyünk volt. (16-9)

A folytatásban sem voltunk gondban, tisztes távolságban tudtuk tartani ellenfelünket, ennek kulcsa a feszes védekezésünk és a remek kapusteljesítmény volt. Az 50. percben, 23-17-nél nem tűnt úgy, hogy izgulnunk kell majd a meccs végén, azonban a Pénzügyőr hosszú hajrát nyitott. Gyors gólokat dobtak, csapatunk pedig egyre több technikai hibát követett el. A meccs egyik legjobbja, Porobic Zoé fontos labdákat fogott, így ha nem is teljesen izgalommentesen, de simán sikerült hoznunk második győzelmünket.(26-24)

Zubai Gábor: Nagy koncentrációval kezdték a lányok a meccset, ami meglátszott a védekezésünk feszességén és ennek köszönhetően gyors és könnyű gólokat tudtunk szerezni. Maradéktalanul betartották a taktikai utasításokat, és ismét dicsérni tudom a csapatmunkát. Minden pályára lépő mezőnyjátékos gólt lőtt, a kapuban Porobic Zoé extra teljesítményt nyújtott. Az utolsó 10 percre elsősorban fejben fáradtunk el, ennek elkerülésén  még dolgoznunk kell. 


PC Trade Szeged- Pénzügyőr 26-24 (16-9)
NB I/B női kézilabda mérkőzés, Etelka sor zárt kapuk mögött
Vezette: Kui G., Kui T

PC Trade Szeged: Porobic-Szab F 2, Csoknyai 3, Zsikó 2, Szécsi 2/1, Miklós 9, Kozma 2 csere: Nagy R. 1, Frányó 4

Hétméteres: 1/1 illetve  3/2
Kiállítás: 4 perc illetve 10 perc

Friss híreink

UP hírek: Minden ...

Október 05, 2020

Simán, de nem ...

Szeptember 28, 2020