Nyertünk az Algyő és a Pick U16 ellen is
Augusztus 29, 2020

A felkészülés hajrájához érkezve három meccsel készültünk jövő heti első tétmérkőzésünkre.

Az edzések mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a tesztmérkőzések. Ezen a héten háromszor is pályára léptünk, a Pick Szeged U16 ellen egyszer és kétszer az Algyő NB II-es csapata ellen. Zubai Gábor vezetőedzővel értékeltük a látottakat.

— Egyre jobb formába lendülnek a lányok annak ellenére, hogy most vagyunk a terhelés csúcsán és emiatt fáradtak is. Szerdán a Pick U16 ellen egy nagyon hasznos meccset játszottunk, mert ők is közel ugyanolyan a rendszerben játszanak mint mi, így ráérezhettünk arra, hogy hogyan kell ez ellen a rendszer ellen védekezni és támadni, azt a meccset 2 góllal megnyertük. Pénteken az Algyővel dupláztunk, délelőtt 2 góllal kikaptunk, délután nyertünk 7 találattal, így pozitív mérleggel zártunk. A legfontosabb, hogy a lányok betartsák a taktikai utasítást, és figyelniük kell arra, hogyha fáradunk akkor is koncentráljunk, mert akkor hibázunk a legtöbbet. Épül a csapatunk és továbbra is azt tudom mondani, hogy jó úton járunk —értékelt vezetőedzőnk.


(fotó: Sándor Judit-SzegedMA)


Csapatunk a jövő héten folytatja a munkát, de pénteken már tétmeccs vár ránk Orosházán, a Magyar Kupában, majd két hét múlva a Tempó DSE ellen hazai pályán kezdjük meg a bajnoki szereplésünket.

Friss híreink

Simán, de nem ...

Szeptember 28, 2020

UP hírek: Csak a SZEGED!

Szeptember 28, 2020

Nézők nélkül is a ...

Szeptember 26, 2020

UP hírek: Minden ...

Szeptember 17, 2020