Nézők nélkül is a győzelem a cél
Szeptember 26, 2020

A vírushelyzet miatt nem tudunk nézők előtt játszani.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, csapatunk szombati mérkőzésére a koronavírus-járvány miatt nem engedünk be nézőket. - Kényszerű döntést hoztunk, de a felelősséggel tartozunk a nézőkért és a játékosokért egyaránt, ezért most arra kérünk mindenkit, hogy otthon szurkoljon nekünk. Remélem minél hamarabb újra meg tudjuk nyitni a kapukat -mondta Vadkerti Attila csapatunk stratégiai igazgatója.

Csapatunk egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte a szezont, szombaton az a Pénzügyőr látogat Szegedre, akinek idén még „nincs mérlege”, lévén nem léptek még pályára ebben a bajnokságban- a koronavírus fertőzés szólt közbe, de nem a fővárosiaknál volt fertőzött.

- Egy agresszív, kellemetlenül védekező csapattal találjuk majd szembe magunkat. Nem győzöm hangsúlyozni a lányoknak, hogy csak akkor van esélyünk, ha koncentráltan, a taktikát betartva játszunk, akkor van esélyünk a győzelemre. Az, hogy a Pénzügyőr  nem játszott még meccset a bajnokságban, ami lehet előnyünk és hátrányunk is- ők láttak már két bajnoki találkozónkról is videót, mi nem, viszont mi meccsben vagyunk. A célunk egyértelmű: hazai pályán nyerni szeretnénk -vázolta a célokat Zubai Gábor vezetőedzőnk.

A zárt kapus Pénzügyőr meccsünk 18 órakor kezdődik, a találkozó alakulását itt tudják nyomon követni: https://bit.ly/2RVcr1u

Friss híreink

UP hírek: Minden ...

Október 05, 2020

Simán, de nem ...

Szeptember 28, 2020