Negyedóra után nem volt kérdés ki nyeri a meccset
November 16, 2020

Fegyelmezett játékkal hoztuk a kötelezőt.


Az edzőváltás után Vojkovics Gyula a Dunakeszi elleni idegenbeli mérkőzésen tért vissza csapatunk kispadjára. Két hetet dolgozhatott a lányokkal a bemutatkozó meccs előtt.

A koronavírus-járvány miatt a hét elején még kérdéses volt, hogy folytatódnak a bajnoki küzdelmek az NB I/B-ben vagy sem, végül azonban a kormánydöntés értelmében a Magyar Kézilabda Szövetség úgy döntött, hogy játszhatnak a csapatok-zárt kapuk mögött.

A Dunakeszi kezdte jobban a mérkőzést, a 6. percben már 4-1-re vezettek. Elsősorban a védekezésben hibáztunk sokat, de a folytatásban Porobic Zoé védései nyugtatóan hatottak csapatunkra. A 12. percben sikerült egyenlítenünk, majd a vezetést is sikerült átvennünk és azt a félidő végéig nemcsak megőriztük, tovább növeltük. (11-15)

Remekül kezdtük a második félidőt, kilenc góllal vezettünk, de ami ennél fontosabb, támadásban és védekezésben is összeszedetten játszottunk. A biztos vezetés lehetőséget adott arra, hogy a fiatalok is komolyabb szerepet kapjanak a mérkőzésen. Nem is okoztak csalódást, és ez még akkor is igaz, ha a meccs végére négy gól maradt az előnyünkből. (24-28)

Vojkovics Gyula: A járványhelyzet miatt a hét elején még bizonytalan volt, hogy pályára léphetünk vagy sem. Ez és talán az edzőváltás is hozhatta, hogy elsősorban védekezésben döcögve kezdtük a mérkőzést, azonban amikor összeállt a játékunk, akkor biztos előnyt szereztünk. Örülök neki, hogy minden játékosnak, aki elutazott velünk, lehetőséget tudtam adni.

VS Dunakeszi - PC Trade Szeged 24-28 (11-15)
NB I/B női kézilabda mérkőzés, Dunakeszi, zárt kapuk mögött
Vezette: Kovács, Tóth

PC Trade Szeged: Porobic-Szabó F 2, Csoknyai 5, Zsikó 5/1, Szécsi 4/2, Miklós 8, Kozma 1 csere: Hargitai (kapus),  Frányó 3, Farkas, Szöllősi, Dudás, Szabó L vezetőedző: Vojkovics Gyula

Hétméteres: 1/1 illetve  4/3
Kiállítás: 8 perc illetve 6 perc 

Győzelmünkkel negyedik helyre jöttünk fel a tabellán, szombaton hazai pályán  fogadjuk a Göd csapatát