Mindent elsöprő második félidővel nyertünk
November 02, 2020

Csak hat gólt kaptunk a térfélcsere után.

Ahogy azt megírtuk, a múlt héten váltás történt a kispadon, így a Kecskemét ellen ideiglenesen klubunk stratégiai igazgatója, Vadkerti Attila irányította a csapatot.

Kecskeméti góllal indult a találkozó, és a 16. percig az 1-2 gólos vezetésüket nem is engedték ki a kezükből a vendégek. Akkor átvettük a vezetést 9-8-ra, de sokáig nem tudtuk azt őrizni, sőt a félidő végén lendületbe jött ellenfelünk és 4 gólos előnyt harcolt ki a szünetre. (14-18)

A térfélcsere után egészen más arcát mutatta csapatunk. A 37. percben előbb kiegyenlítettek, majd a vezetést is átvették, mindezt úgy, hogy a kecskemétiek egyszer sem tudták bevenni a szegedi kaput. Remekül működtek a támadásink, védekezésünk és kapusteljesítményünk is feljavult, a félidő felénél már néggyel vezettünk, de ami ennél talán beszédesebb: ellenfelünk gólképtelen maradt továbbra is. A hajrára nem maradt komolyabb izgalom, a tartani tudtuk előnyünket, így fantasztikus második félidőt produkálva megnyertük a meccset.

Vadkerti Attila: Annak ellenére nyertük meg a mérkőzést, hogy az ellenfelünk már több góllal is vezetett a szünetben. A második félidő nagyon jól sikerült, a lányok fegyelmezetten betartották a taktikát és azt játszották, amit megbeszéltünk. Köszönöm a csapat hozzáállását a meccshez, hasonló folytatást várok tőlük. 

PC Trade Szeged- Pénzügyőr 28-24 (14-18)
NB I/B női kézilabda mérkőzés, Etelka sor zárt kapuk mögött
Vezette: Bátori, Szécsi Lantos

PC Trade Szeged: Porobic-Szabó F 3, Csoknyai 3, Zsikó 2, Nagy R 7, Miklós 7/3, Kozma 4 csere: Szécsi 2/2, Frányó 1, Szabó L 1 megbízott vezetőedző: Vadkerti Attila

Hétméteres: 6/5 illetve  -
Kiállítás: 4 perc illetve 10 perc