Kézilabda? Az ÁRKÁD-ban? Ez csak természetes!
Március 05, 2020

Jubileumi kézilabdás élménynapok az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontban.


Az előző évekhez hasonlóan, tavasz közeledtével, ismét kézilabdás élménynapokat tartottunk az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontban.

A soron következő 5., mondhatni jubileumi rendezvényen, megint a kézilabdázásé volt a főszerep de a MozaWeb interaktív táblákkal most is bebizonyítottuk, hogy a mozgás, a szórakozás és a tanulás nem áll messze egymástól.

A kilátogató érdeklődők betekintést nyerhettek legkisebbjeink edzésmunkájába, láthattak meccs jeleneteket és a vállalkozó szellemű gyerekek kipróbálhatták magukat a rögötnzött akadálypályánkon, melynek teljesítésével egy sorsoláson vehettek részt. A szerencsés nyertesek közt gazdára találtak az ÁRKÁD Szeged által felajánlott, értékes vásárlási utalványok, a szegedi Praktiker ajándékaként egy kerékpár, valamint fődíjunk: egyesületünk névadó szponzorának, a PC Trade Systems Kft-nek köszönhetően egy hp típusú notebook.

A fantasztikus hangulatról Nemes Roland, a Szegedi Nemzeti Színház kiválósága gondoskodott.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontnak és a Rossmann Drogéria Parfümériának, hogy immáron 5.éve támogatják ezt a rendhagyó kezdeményezésünket, a PC Trade Systems Kft-nek, a szegedi Praktikernek felajánlásaikért, továbbá a sport36-nak és a Mozaik Kiadónak, akik a rendelkezésünkre bocsájtott eszközeikkel, emelték eseményünk színvonalát.

Természetesen szeretnénk megköszönni edzőinknek és játékosainknak is a segítséget, a fegyelmezett munkát és a hozzáállást. Öröm és büszkeség, hogy ilyen gárdánk van!


A rendezvényünkön készült fényképeket az alábbi linken lehet megtekinteni:

https://photos.app.goo.gl/PwrP8KYqBMhEbdfE9Friss híreink

Csonka szezont ...

Április 08, 2020

Nőnapi győzelem, ...

Március 10, 2020

Kézilabda? Az ...

Március 05, 2020