Ifjúsági I.osztály: Bravúros győzelem
November 19, 2020


Hatalmas szívvel küzdve, okosan kézilabdázva, bravúrgyőzelmet arattunk a Csepel ellen. 

Nagyon jól indítottuk a mérkőzést. Kemény védekezés után jöttek támadásban a gólok is, stabilan uraltuk az első félidőt, aztán jött egy hullámvölgy. A  Csepel természetesen győzni jött Szegedre és jó csapathoz hűen, kihasználva a mi hibáinkat, meg is fordították a második félidőben a meccset. Szerencsére mi sem adtuk könnyen a bőrünket és hála Frányó Laura, Szabó Lejla és Farkas Adrienn ellenállhatatlan játékának,végül  jó szájízzel szállhattunk le a hullámvasútról.
Ez bravúros volt!


Női Ifjúsági I.osztály Kelet
PC Trade Szegedi NKE- Csepel DSE  30-29 (16-14)         
                     

PC Trade Szeged:  Porobic Zoé, Budai Boglárka (kapusok), Szabó Leila 8, Szöllősi Zsófia 3/2, Frányó Laura 9/3, Farkas Adrienn 7, Dudás Dominika 2, Vörös Vivien, Rácz Viktória, Tóth Adrienn 1, Rácz Petra, Lantos Szabina
Edző:  Baunok Bernadett- "Jól játszottunk az első félidőben. Csapatunk okosan és keményen védekezett, támadásban is bátrak voltak Lányaink. Második játékrész elején biztos három gólos vezetésnél rövidzárlat következett. Védekezésünkben elfogyott a tűz és támadásainkba is több hiba csúszott. Kilenc perc volt a mérkőzésből és a jó erőkből álló ellenfelünk vezetett már három góllal. Csapatunk végül minden energiát mozgósított és szívüket, lelküket beleadva, ismét csodásan védekezett , könnyű és gyors gólokkal megnyerte a mérkőzést. Nagy elismerés és gratuláció illeti a Lányokat, a végjátékban volt tartásuk és elhitték, hogy ilyen jó csapat ellen is lehet bravúrt elérni! Büszkék Vagyunk Csapatunkra!!!"