Bravúr után, bravúr előtt?
Február 28, 2020

Kedden bravúrosan jutott tovább csapatunk a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) ellen a Ligakupában, szombaton a bajnokságban bravúrt hozna, a jelenleg második Pénzügyőr ellen.

A múlt héthez hasonlóan, most is a Ligakupában volt meccse a lányoknak hétközben. A NEKA ellen hazai pályán aratott győzelem után idegenben ugyan nem sikerült nyernünk, de az egygólos vereség továbbjutást ért és már a négy között vagyunk a sorozatban. 

– Evés közben jött meg az étvágyunk –mondta a továbbjutásról Zsadányi Sándor. Vezetőedzőnk hangsúlyozta, hogy a Ligakupát inkább felkészülésnek szánták a téli szünetben, de egyetlen meccsre sem feltartott kézzel mentek ki és ha már a csoportból sikerült továbbjutni, akkor ebben a sorozatban is szeretnének maradandót alkotni. – Motiváltak voltak a lányok, ami az egyik alapja volt a továbbjutásunknak. Ne feledjük, hogy a NEKA a nyugati csoport egyik élcsapata, ráadásul remek játékosokat sikerült válogatniuk a balatonboglári akadémiára, ahol a szakmai munka is nagyon magas szintű. Örülök neki, hogy ilyen komoly ellenfél ellen sikerült lemérni a tudásunkat és annak is hogy továbbjutottunk. –értékelte a meccset. Az, hogy a Ligakupában a legjobb négy között kivel találkozunk, néhány nap múlva kiderül.

A keddi meccs után már csak a Pénzügyőr elleni bajnokin volt a hangsúly. A múlt héten a Ferencváros U19 ellen aratott győzelem és a Ligakupa továbbjutás után a hangulatra nem lehetett panasz, ráadásul a kisebb betegséggel bajlódók is egytől egyig felépültek. –Nem mi vagyunk az esélyesek a meccsen, de a tabella első Eger ellen megmutattuk, hogy motivált és pontos játékkal lehet esélyünk a győzelemre. Egyben van a csapat, nagyon jól dolgoztak a lányok egész héten, így ki merem jelenteni, hogy nyerni szeretnénk a bajnokságban második helyen álló ellenfelünk otthonában –mondta a szombaton 12 órakor, Budapesten kezdődő meccsről Zsadányi Sándor.

Friss híreink

Csonka szezont ...

Április 08, 2020

Nőnapi győzelem, ...

Március 10, 2020

Kézilabda? Az ...

Március 05, 2020