Bravúrral feledtetnénk a botlást
Február 20, 2021

Csak az első perctől koncentrálva nyerhetünk.

- Egy kicsit talán izgatottabb vagyok, de jó érzések vannak bennem, hogy Zsada ellen játszik a csapatom-mondta Vojkovics Gyula vezetőedzőnk, amikor arról érdeklődtünk, hogy milyen érzés lesz korábbi edzőtársa ellen meccset játszani. A Vojkovics Gyula, Zsadányi Sándor edzőpáros korábban együtt irányította csapatunkat, sőt a mai ellenfelünk, az Eszterházy SC kispadján ülő Zsadányi Sándor éppen a klubunktól szerződött az egriekhez-egykori csapatkapitányunkkal, Bató Lilivel együtt.


A Tempó SC ellen egy nem várt vereséggel kezdtük a tavaszi szezont, amit egy bravúros hazai győzelemmel lehetne feledtetni. -A múlt heti meccs, az első 20 percben ment el, abban az időben dekoncentráltak voltunk, lassan kézilabdáztunk és az ott összeszedett hátrányunkat nem sikerült ledolgozni. Ilyen előnyt nem adhatunk egyetlen ellenfelünknek sem, és ez hatványozottan igaz az egriekre is. A papírforma alapján nem mi vagyunk az esélyesek, de nekünk úgy kell kimennünk minden meccsre, hogy pontokat akarunk szerezni. Csak így érhetünk el bravúrt már ezen a hétvégén is-fogalmazta meg elvárásait vezetőedzőnk.

- Érdekes meccs lesz Gyulával szemben és a volt csapatommal szemben, ráadásul lassan 1 éve nem jártam az Etelka sori Sportcsarnokban. A tűzkeresztségen a hazai meccsünkön túlestem, így talán a drukk kevesebb bennem. Biztos vagyok benne, hogy jó és végig kiélezett meccset játszunk Szegeden, ahol természetesen a nyerni szeretnénk-mondta Zsadányi Sándor.

Az Eger elleni bajnoki mérkőzésünk 15 órakor kezdődik az Etelka sori Sportcsarnokban. A találkozó a járványügyi előírások miatt zárt kapus lesz. A meccset facebook oldalunkon nézhetik meg élő közvetítésben.

Friss híreink

UP hírek: ...

Március 01, 2021

UP hírek: Ifi, ...

Február 26, 2021