Biztató produkció az első felkészülési meccsen
Augusztus 10, 2020

A felkészülés harmadik hetét az Orosháza elleni zártkapus edzőmeccsel és biztató teljesítménnyel zártuk.

A megtervezett ütemben és az eltervezett munkát elvégezve értünk a felkészülés harmadik hetének végéhez, ahol már a pályán, gyakorló mérkőzésen mérhette le a szakmai stáb, hogy hol tartanak a lányok a felkészülésben. Ez volt talán a szezon egyetlen olyan mérkőzése, ahol egyáltalán nem számított, hogy ki nyeri a meccset, a lényeg, hogy mindenki megfelelő játéklehetőséghez jusson és az edzők feltérképezzék, hogy mi az amiben erősödni, erősíteni kell a tétmérkőzésekig.

Ennek szellemében az Orosháza elleni edzőmeccsen a különböző játékelemek gyakorlása mellett fontos volt, hogy azok a fiatalok is pályán legyenek, és azok is szokják a légkört, a tempót, akik eddig kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszottak a felnőttek között.

— Nagyon kellemes meglepetést okoztak a lányok, többet kaptunk vissza a meccstől, mint előzetesen reméltünk. Látszódik, hogy a csapat vevő arra a rendszerre amit ki akarunk alakítani. A fiataloknak fontos szerepet szánunk az előttünk álló szezonban és rajtuk már most látszik, hogy nagyon jó úton járnak. Az edzőmeccs új lendületet adott a munka folytatásához —értékelte a látottakat szakmai igazgatónk Laluska Balázs.

Friss híreink

Simán, de nem ...

Szeptember 28, 2020

UP hírek: Csak a SZEGED!

Szeptember 28, 2020

Nézők nélkül is a ...

Szeptember 26, 2020

UP hírek: Minden ...

Szeptember 17, 2020