Bemutatjuk igazolásainkat: Nagy Renáta
Június 11, 2020

A rutinja sokat jelenthet fiatal csapatunknál.

Nagy Renátát Szegeden született, de pályafutását Kiskunhalason kezdte .Tehetségére fiatalon felfigyeltek edzői, Zsiga Gyula már 14 éves korában pályára küldte az élvonalban, a Kiskunhalas színeiben. A következő állomáshelye Dunaújváros volt, majd Hódmezővásárhelyre szerződött. Siófokon 4 évig meghatározó játékos volt az élvonalbeli csapatnak, majd 8 évig a másodosztályú Nagyatátban is fontos szerepe volt. Csapatunkhoz Dunakesziről érkezett, ahova januárban igazolt, így a félbeszakadt bajnokságban csak néhány meccset játszott.

„Örömmel fogadtam el a Szeged ajánlatát, egy tehetséges és sokra hivatott csapatba igazolok. Tudom, hogy sok fiatal játékos lesz a keretben, nekem a játékom mellett a rutinommal is segítenem kell majd. Nem lenne ellenemre, ha a Szegeden is élvonalban játszhatnék, amit a klub vezetése is szeretne elérni előbb-utóbb. A város nem ismeretlen, bár én nem laktam itt, de sokszor jártam itt, testvéremnél aki itt tanult.”-mondta Renáta székfoglalójában.

Névjegy
Név: Nagy Renáta
Született: 1988.11.05., Szeged
Poszt: jobbátlövő
Csapatai: Kiskunhalas KC, Dunaferr, Hódmezővásárhelyi NKC, Sófok, Nagyatád, Dunakeszi
Mottó: Egynek minden nehéz,soknak semmi sem lehetetlen!

„Renáta a rutint képviseli a megújuló csapatunkban, ami fontos szerepet ad egy fiatal csapatban. Érett játékos, és ami ennél fontosabb, beleillik abba a játékrendszerbe, amit játszunk és játszani fogunk.”-mondta új játékosunkról Laluska Balázs szakmai igazgatónk.