Bemutatjuk edzőinket: Hocza Ágnes
Május 12, 2020

Hocza Ágnes az U8-as és U9-es csapatunk edzője

Ági 1998-ban kezdett dolgozni a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola Testnevelés Tanszékén, mint kézilabda szakedző és ezzel egy időben a főiskola NB II-es női csapatának vezetőedzői feladatait is ellátta már. Tíz évvel ezelőtt csatlakozott klubunkhoz, ahol azóta az utánpótlásban dolgozik, egyetemi oktatói munkája mellett. Három éve a Magyar Kézilabda Szövetség és a Szegedi Tudományegyetem együttműködésében zajló kézilabdaedző-képzésében részt vesz, melynek során regionális koordinátorként is tevékenykedik. Ahogy azt megírtuk, az ő „keze alól” került ki első saját nevelésű edzőnk, Erdész Ákos

„Utánpótlásedzőként a legfontosabb számomra a sportág megszerettetése - az általam edzett csapatok a legfiatalabb korosztályba tartoznak -, így a játékos, örömteli feladatokat helyezem előtérbe. Célom sokoldalú fejlesztéssel olyan alapok megteremtése, melyre a későbbi sportágspecifikus képzés építhető. A felnőttképzésben pedig igyekszem minél több szakmai tapasztalatot átadni leendő kollégáimnak.”-mondta feladatairól és céljairól.

Terveink szerint az U8-as és U9-es csapataink 1,5 órás edzései  hétfőtől csütörtökig 17-19 óra közötti időben lesznek a Tabán Általános Iskolában.